Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Hlavní silnici u Velešína uzavřela nehoda dvou aut. Jeden z řidičů zemřel

, aktualizováno 23. května 2023, 16:22

Silnici I/3 u Velešína na Českokrumlovsku uzavřela dnes odpoledne tragická dopravní nehoda osobního a nákladního auta. Nehodu nepřežil jeden z řidičů, který ale podle mluvčí záchranářů zemřel pravděpodobně ještě před střetem. Příčinou nehody byla nejspíš zdravotní indispozice.

Nehoda se stala po třetí hodině odpoledne na silnici I/3 u Velešína na Českokrumlovsku. Řidič osobního auta přejel do protisměru, kde se čelně srazil s nákladním automobilem DAF. „Řidič byl při příjezdu záchranářů v bezvědomí a došlo u něj k selhání životních funkcí. Zdravotníci se jej pokoušeli oživovat, ale i přes veškeré resuscitační úsilí se nepovedlo životní funkce obnovit," uvedla mluvčí záchranářů Zuzana Fajtlová

Příčinou úmrtí podle ní pravděpodobně nebyla nehoda, ale zdravotní indispozice, ke které došlo ještě před střetem. Druhý řidič neutrpěl žádná zranění.

Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. „Silnice je zcela uzavřena, objízdné trasy jsou vedeny přes Český Krumlov a přes Velešín," doplnila policejní mluvčí Martina Joklová. Omezení má trvat do zhruba šesté hodiny večer.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS JK

Štítky krimi, nehoda policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hlavní silnici u Velešína uzavřela nehoda dvou aut. Jeden z řidičů zemřel  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.