Počasí dnes14 °C, zítra15 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Šťastný konec pátrání. Policejní pes našel muže, který chtěl spáchat sebevraždu

Šťastný konec mělo včerejší pátrání jihočeských policistů po muži, který se rozhodl spáchat sebevraždu. V těžko přístupném terénu v lesích u Českých Budějovic nakonec jeho stopu zachytil policejní pes Miník, který k hledanému dovedl svého páníčka. Muže si převzali zdravotníci.

Informaci o muži, který má v úmyslu spáchat sebevraždu, dostali policisté v pondělí kolem jedné hodiny odpoledne. Do ulice Evžena Rošického v Českých Budějovicích ihned vyrazily hlídky, které začaly prohledávat okolí tamních rybníků a lesů. V těžko přístupném terénu se ale nedařilo muže vypátrat. 

Úspěšný byl až policejní pes Miník, který zachytil mužovu stopu. „Tu společně s policejním psovodem následoval. Za několik stovek metrů pes v lesním porostu nalezl muže, který byl pod vlivem alkoholu, nešťastný. Policii řekl, že nemá pro co žít a ani nechce, aby ho hledali a zachraňovali,“ popsala mluvčí Lenka Krausová

Policisté muže předali přivolaným zdravotníkům, kteří se o něj postarali. „Pro tuto chvíli má příběh dobrý konec," uzavřela Krausová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, krimi, sebevražda, policejní pes

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Šťastný konec pátrání. Policejní pes našel muže, který chtěl spáchat sebevraždu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.