Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Dealer pervitinu skončil ve vazbě. Hrozí mu až deset let vězení

Až deset let vězení hrozí třiatřicetiletému muži z Prachaticka, kterého minulý týden zadrželi jihočeští kriminalisté. Muž měl podle nich několik let nakupovat a následně prodávat drogu pervitin. Dealera policie zadržela a poslala do vazby.

Třiatřicetiletý muž z Prachaticka si měl nejméně pět let, od září 2018 do května 2023, na zatím neznámých místech pořizovat drogu pervitin a následně ji prodávat dalším osobám. Podle policie mělo jít o desítky gramů. „Navíc si nic nedělal ze zákazu řízení, který porušoval, čímž se dopustil dalšího trestného činu,“ doplnila mluvčí Martina Joklová.

Dealera minulý týden ve čtvrtek policie zadržela a podala návrh na jeho vzetí do vazby, který soud akceptoval. „Třiatřicetiletý muž je obviněný ze zločinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, kterého se dopustil v souběhu s přečinem maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání," doplnila mluvčí.

V případě prokázání viny mu hrozí až deset let vězení.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, policie, drogy, pervitin

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Pět let překupník, se zákazem řízení, vykázání. Kde jsou sledovací náramky které jsou vyvinuty, se zákazem požívání alkoholu, drog, povinnost zdržovat se v práci nabo doma. O důvodech dnešního marasmu píšu v diskusích pod Komentáře, Glosy a další články zde na drbně.

Čtvrtek, 17. srpna 2023, 07:21Odpovědět

Dealer pervitinu skončil ve vazbě. Hrozí mu až deset let vězení  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.