Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Při střetu s vlakem zemřel na Strakonicku řidič osobního auta

Před čtvrtou hodinou odpoledne se dnes na Strakonicku srazilo osobní auto s vlakem. Řidič automobilu nehodu nepřežil. Ve vlaku se podle prvotních informací nikdo nezranil. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému.

Nehoda se stala pár minut před čtvrtou hodinou odpoledne na železničním přejezdu u Čejetic na Strakonicku. Na místo byly vyslány dvě posádky záchranářů a vrtulník.

Podle mluvčí zdravotníků Zuzany Fajtlové byl řidič osobního auta Škoda po nárazu katapultován z vozu. „Následkem závažného úrazového mechanismu u něj došlo k selhání životních funkcí. Svědkové nehody muži poskytovali první pomoc v podobě masáže srdce až do příjezdu záchranářů, kteří na ni navázali s profesionální resuscitační péčí v plném rozsahu trvající desítky minut. Bohužel i přes naše maximální vynaložené úsilí muž svým mnohačetným zraněním na místě podlehl,“ uvedla.

Nikdo z cestujících ve vlaku zraněn nebyl, uvedla policejní mluvčí Lenka Krausová. Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému. Omezení má trvat zhruba do půl sedmé večer.

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS JCK

Štítky krimi, nehoda, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při střetu s vlakem zemřel na Strakonicku řidič osobního auta  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.