Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Další případ krádeže ryb. Tentokrát zloděj vybrakoval jezírko u rodinného domu na Českobudějovicku

Nejdřív vykradené sádky, nyní zcela vybrané jezírko. Jihočeští policisté se aktuálně zabývají dvěma případy krádeže ryb. Ten první, ve kterém zloděj vylovil ze sádek na Táborsku skoro 600 kilogramů kaprů, jsme popsali již začátkem tohoto týdne. Ve druhém případě pachatel vylovil z jezírka u rodinného domu na Českobudějovicku šedesát karasů a jednoho jesetera.

Že je po rybách v předvánočním období poptávka potvrzují i dva případy krádeže, ke kterým došlo v průběhu minulého týdne v Jihočeském kraji. O tom prvním jsme již informovali minulé pondělí, v průběhu týdne ale policisté řešili další obdobný případ.

Ze sádek někdo ukradl přes půl tuny ryb. Škoda je přes 40 tisíc

Škodu za více než 40 tisíc korun způsobil zatím neznámý pachatel, který ze sádek na Táborsku ukradl přes půl tuny ryb. Policie hledá pachatele, ale i svědky, kteří si mohli události všimnout.

Zloděj si tentokrát vybral jezírko u jednoho z rodinných domů v Boršově nad Vltavou na Českobudějovicku. Z toho pak v noci z neděle 5. na pondělí 6. listopadu vylovil 60 karasů různých velikostí a jednoho jesetera.

„Pachatel majiteli způsobil škodu za více než tři tisíce korun a dopustil se svým jednáním přečinů krádeže a porušování domovní svobody,“ informovala jihočeská policejní mluvčí Lenka Krausová.

Případní svědci se mohou obrátit na Boršovské policisty, nebo volat přímo na linku 158.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky krádež, jezírko, ryby, rodinný dům, Jihočeský kraj, zloděj, Policie, krimi

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramky které jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma, jinak se z toho bahna nevyhrabeme. O důvodech dnešního zmaru v bendostànu píšu ve vláknech diskusí.

Čtvrtek, 16. listopadu 2023, 10:33Odpovědět

Další případ krádeže ryb. Tentokrát zloděj vybrakoval jezírko u rodinného domu na Českobudějovicku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.