Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Pětadvacetiletý řidič srazil ženu a ujel. Hrozí mu až osm let vězení

Policie vypátrala muže, kterého viní z usmrcení čtyřiadvacetileté ženy v Opařanech na Táborsku. Pětadvacetiletý řidič měl ženu srazit, když s dcerou přecházela přes přechod pro chodce. Muž od nehody ujel. Hrozí mu až osm let vězení.

Tragická nehoda se stala 15. prosince v Opařanech na Táborsku před šestou hodinou večer. Pětadvacetiletý muž jel ve směru od Bernartic na Tábor. „V uvedené době v Opařanech přecházela čtyřiadvacetiletá žena se svou dcerou vozovku v místě určeném k přecházení, které je označeno značkou. Řidič mercedesu přecházející ženu srazil a způsobil jí vážná zranění, kterým na místě podlehla,“ uvedla policejní mluvčí Lenka Pokorná.

Na Táborsku srazilo auto na I/29 mladou ženu, na místě zemřela

Mladá žena zemřela dnes večer v Opařanech na Táborsku poté, co ji srazilo osobní auto. Řidič z místa nehody ujel, policie ho vypátrala. Doprava na silnici I/29 je omezená, policie ji odklání od Písku na Milevsko. Vyplývá to z informací policie a...

Řidič z místa nehody ujel. Policie po něm proto ihned začala pátrat. „Před osmou hodinou večerní obdrželi informaci od personálu zdravotnického zařízení, že se tam nachází muž, kterého patrně hledají v souvislosti s tragickou dopravní nehodou,“ uvedla Pokorná.

Policisté u muže provedli testy na přítomnost alkoholu a drog, které vyšly s negativním výsledkem. Pětadvacetiletý muž je obviněný z trestných činů usmrcení z nedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku. Hrozí mu až osm let vězení. „Policisté na případu nadále pracují. Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nebudeme poskytovat více informací,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky krimi, nehoda, policie

Pětadvacetiletý řidič srazil ženu a ujel. Hrozí mu až osm let vězení  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.