Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Muž vjel s nakladačem na pole, kde se převrátil. Nehodu nepřežil

Nový rok začal na jihu Čech pro policisty tragickou dopravní nehodou. Nad ránem vyjížděli do obce na Písecku, kde se během noci snažil muž s nakladačem vjet do svahu na pole. Stroj se ale převrátil a muže zavalil.

Nehoda se stala kolem druhé hodiny ráno v katastru obce Branice na Písecku. Devětapadesátiletý muž se podle policie snažil s čelním nakladačem pravděpodobně vjet do svahu na přilehlé pole. „Při najíždění se však stroj převrátil na levý bok a přimáčkl muže na pozemní komunikaci. Přitom utrpěl velmi těžká zranění neslučitelná se životem,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Řidič nebyl podle policie připoután, stroj měl navíc vymontované levé boční dveře. Přesné okolnosti nehody policie vyšetřuje. „Policisté také prověřují skutečnost, že jízda byla silně ovlivněna po požití alkoholu,“ dodal mluvčí.

Tragicky skončil také poslední den roku. Policisté vyjížděli k dopravní nehodě čtyřkolky, se kterou narazil pětatřicetiletý muž do stromu. Při nehodě utrpěl zranění neslučitelná s životem. I přes snahu zdravotníků se ho nepodařilo zachránit. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie

Muž vjel s nakladačem na pole, kde se převrátil. Nehodu nepřežil  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.