Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Žena sjela autem do požární nádrže. Vůz museli vytáhnout hasiči jeřábem

Hrozivě vypadající nehoda, ke které vyjížděli prachatičtí policisté v sobotu dopoledne, se naštěstí obešla bez zranění. Žena ze zatím neznámých důvodů při parkování sjela přes trávník až do požární nádrže, kde se celé auto potopilo. Řidička i spolujezdec se dostali ven ještě před příjezdem hasičů. Ti pak auto museli vytáhnout jeřábem.

Nehoda se stala v sobotu před polednem poblíž veřejného koupaliště Hulák v Prachaticích. Žena při parkování vyjela autem na přilehlý trávník, prorazila oplocení nádrže, do které vjela. Celé auto se následně potopilo. „Hrůzně vyhlížející dopravní nehoda se naštěstí obešla bez zranění osob. Řidička i její spolujezdec se svépomocí z vozidla dostali ven sami,“ uvedla policejní mluvčí Martina Joklová.

Na místo museli přijet potápěči prachatických hasičů i s jeřábem.

Policisté u ženy provedli orientační dechovou zkoušku, která vyšla s negativním výsledkem. Hmotná škoda na autě je předběžně 150 tisíc korun, na oplocení je škoda 5000 korun.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, policie

Žena sjela autem do požární nádrže. Vůz museli vytáhnout hasiči jeřábem  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.