Počasí dnes14 °C, zítra11 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Revizoři odhalili v českobudějovické MHD celostátně hledanou ženu

Českobudějovičtí revizoři při jedné z rutinních kontrol jízdenek narazili na černou pasažérku, z níž se při prokázání totožnosti vyklubala celostátně hledaná osoba. S jejím identifikováním a následným zadržením pomáhali revizorům strážníci městské policie.

Je běžnou praxí, že revizorům pomáhají určit totožnost černého pasažéra strážníci. Právě k takovému případu měla výjezd hlídka strážníků Městské policie České Budějovice. Při tomto standardním ověřování totožnosti jedné ženy z Českých Budějovic však vyšlo najevo, že je celostátně hledanou osobou policií.

„V úterý 18. června, krátce před dvacátou hodinou, přijalo Oddělení operačního řízení telefonické oznámení, že se revizorovi podařilo ve voze MHD odhalit černou pasažérku. Ta cestovala jak bez platného jízdního dokladu, tak i bez dokladu totožnosti. Na místo byla přivolána autohlídka Městské policie,“ popsal zásah strážníků mluvčí městské policie Jaroslav Polánský.

Na zastávce Jeronýmova tak strážníci přistoupili k ženě, která jim svou totožnost sdělila ústně. Při ověření její totožnosti však zjistili, že ženu pustit nemohou.

„Procházela totiž celostátním pátráním. Skutečnost jsme ještě následně ověřili na operačním středisku a následně byla žena strážníky předvedena na Obvodní oddělení Policie ČR k dalším úkonům,“ doplnil Polánský.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Denisa Albaniová

Štítky Městská policie, revizoři, černá pasažérka, celostátní pátrání, České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Revizoři odhalili v českobudějovické MHD celostátně hledanou ženu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.