Počasí dnes17 °C, zítra19 °C
Úterý 8. října 2024  |  Svátek má Věra
Bez reklam

Další motorkář nedojel na svém stroji do cíle, stal se třiačtyřicátou obětí jihočeských silnic

Středeční večer si vyžádal už třiačtyřicátou oběť jihočeských silnic v tomto roce. Na silnici II/163 u obce Loučovice na Českokrumlovsku havaroval pětačtyřicetiletý řidič motocyklu Ducati, jenž jel od Lipna nad Vltavou. Při průjezdu levotočivé zatáčky sjel mimo vozovku, spadl z motorky a utrpěl zranění neslučitelná se životem. Zatím není jasné, proč se tomu tak stalo. Vše je v šetření dopravních policistů.

„Středečního podvečera se však nejednalo o jedinou vážnou nehodu motorkářů. Krátce po půl čtvrté hodině odpolední havaroval motorkář na silnici v katastru obce Sedlečko u Soběslavi. Utrpěl zranění, která si vyžádala jeho letecký transport na traumacentrum českobudějovické nemocnice. Další motocyklistka pak havarovala krátce po osmé hodině večerní v katastru obce Jarošov nad Nežárkou. I ta utrpěla zranění, která si vyžádala lékařské ošetření,“ doplňuje mluvčí policistů Miroslav Doubek.

V souvislosti s těmito nehodami je potřeba připomenout, že končí letní prázdniny a na silnicích lze očekávat zvýšený provoz. Velké komplikace určitě zažijí České Budějovice, kde dnešním dnem odstartovala populární výstava Země živitelka.

Štítky silnice, úraz, Ducati, okres Český Krumlov, Lipno nad Vltavou, Loučovice, Nemocnice České Budějovice, Země živitelka, Soběslav, Jarošov nad Nežárkou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Další motorkář nedojel na svém stroji do cíle, stal se třiačtyřicátou obětí jihočeských silnic  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.