Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Yetti běží do Českých Budějovic, běžci ho budou lovit

PR článek

I letos pořadatelé nachystali zimní závody na čtyři a osm kilometrů celkem v šesti městech v republice. V sobotu 2. února se poběží v Českých Budějovicích. Start a cíl bude na Sokolském ostrově, kde se můžete registrovat v registračních stanech. Přímo na sokole budou teplé převlékárny a úschovnu oblečení. Navíc si budete moct v drbňáckém stánku dát výběrovou kávu.

Program akce
9:00 - 10:00 Registrace KIDS WINTER RUN 2018
9:00 - 10:30 Registrace a prezentace závodníků innogy WINTER RUN 4 km
9:00 - 11:30 Registrace a prezentace závodníků innogy WINTER RUN 8 km
10:30 - 11:00 Start KIDS WINTER RUN + Vyhlášení dětských závodů
11:15 - 11:25 Řazení běžců na start 4 km
11:25 - 11:29 Rozprava k závodu 4 km
11:30 - 11:30 Start innogy WINTER RUN 4 km
12:15 - 12:25 Řazení běžců na start 8 km
12:25 - 12:29 Rozprava k závodu 8 km
12:30 - 12:30 Start innogy WINTER RUN 8 km
13:40 - 14:00 Vyhlášení innogy Winter Run
​14:00 - 14:01 Konec

Novou změnou, která se loni na posledních závodech osvědčila, je oddělení startovního pole na čtyři a osm kilometrů. Krátká trať bude startovat půl hodiny před polednem, ta delší o hodinu později. Běžci si tak mohou klidně zaběhnout oba závody, dvanáct kilometrů v závodním tempu v jeden den může být zajímavá výzva. „Na medailích na 4 i 8 km bude yetti, a pokud někdo poběží oba závody, tak si sněžní muži na medailích tlesknou,“ poodhalil zajímavý detail Tomáš Pavel z organizačního týmu. Stejné medaile budou i pro děti, které budou závodit na vzdálenostech čtyři sta a osm set metrů.

Kromě toho se i letos mohou závodníci těšit na startovní číslo, které jim po závodě zůstane, on-line diplom, nabitý startovní balíček, přijatelné startovné a bohaté občerstvení zejména v cíli. Kdo si potrpí na design, může si při registraci na závod objednat i pamětní dárek.

A zájem je značný. „Už nyní jsme na osmdesáti procentech loňské účasti. Praha bude určitě vyprodaná, možná už brzy,“ řekl na začátku letošního roku Tomáš Pavel. Loni si chválil rostoucí účast na svých závodech a zdá se tak, že i letos bude mít mnoho důvodů k radosti.

Pořadatelé se akorát letos nedohodli na pokračování spolupráce s Českým atletickým svazem, tak si udělali svůj vlastní pohár. Nově vzniklý českomoravský běžecký pohár bude tentokrát vypsán pro tratě na osm i čtyři kilometry. Tak obujte maratonky, yetti už se blíží. Přihlášky již běží na stránkách www.winter-run.cz.

Štítky Yetty, Winter run, běh, České Budějovice, Český atletický svaz, Praha

Yetti běží do Českých Budějovic, běžci ho budou lovit  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.