Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Rozjeďte to s Jihostrojem! Ceny permanentek na volejbal se nemění

PR článek

Necelé tři měsíce před prvním domácím zápasem Jihostroje České Budějovice v UNIQA extralize spouští volejbalový klub volný prodej permanentních vstupenek. V první vlně prodeje si mohli stávající majitelé permanentek zarezervovat svá místa na novou sezonu se slevou. Druhá vlna prodeje začala v pondělí 20. července.

„Dosavadním permanentkářům jsme snížením ceny chtěli vykompenzovat minulou sezonu, která byla předčasně ukončena kvůli koronaviru. Věříme, že zvýhodněná permanentka naše věrné fanoušky potěšila a zmírnila zklamání z nedohrané sezony. Osobně jsem přesvědčený, že výkonnost našeho týmu měla vzestupnou tendenci. Vyhráli jsme Český pohár a sehráli jsme skvělé zápasy v Lize mistrů. Věřili jsme si na úspěch v play-off,“ říká generální manažer volejbalového klubu Robert Mifka, kterého potěšilo, že si naprostá většina příznivců prodloužila své permanentky i na sezonu 2020/21.

Novou sezonu zahájí hráči Jihostroje 19. září utkáním ve Zlíně. K prvnímu zápasu na zrekonstruované domácí palubovce nastoupí českobudějovický klub 8. října proti ambiciózním pražským Lvům. Pořizovací cena permanentek zůstává beze změn – základní permanentka stojí 2000 Kč, zlevněná pro seniory a studenty 1500 Kč a rodinná permanentka vyjde na 6000 Kč. Stále platí, že s permanentní vstupenkou fanoušek výrazně ušetří oproti nákupu vstupenek na jednotlivá utkání. Permanentka totiž zajišťuje vstup na všechna domácí utkání UNIQA extraligy a Českého poháru, a to včetně play-off a evropského poháru CEV.

Pořízení permanentky se jistě vyplatí. „Držitelé permanentek mají zaručené své místo na tribuně, což jiní návštěvníci našich zápasů s klasickou vstupenkou bohužel nemají. S ohledem na velmi omezené možnosti Sportovní haly musíme stále fungovat systémem: Kdo dřív přijde, ten si sedne. To se netýká právě permanentkářů, kteří mají svoji sedačku vždy nachystanou. S celosezonní permanentkou tedy nejenže náš fanoušek ušetří, ale také se nemusí starat o to, aby na zápas dorazil v předstihu. Při atraktivnějších zápasech také odpadá dlouhé čekání ve frontách u pokladny. V neposlední řadě – a to nechci malovat čerta na zeď – v případě, že bychom s ohledem na nepříznivý vývoj situace kolem koronavirové epidemie byli nuceni omezit počet diváků, budou mít samozřejmě přednost permanentkáři,“ popisuje výhody pro zájemce o permanentku Mifka.

Permanentky na Jihostroj je možné zakoupit on-line na webových stránkách volejbalcb.cz. Výdej rezervovaných a zaplacených permanentek bude probíhat od 3. srpna ve Sportovní hale každé pondělí, středu a pátek v 9–12 hodin a ve 13–16 hodin.

Ohodnoť článek

Štítky Jihostroj, sezona, permanentky, volejbal, vstupenka, Česká volejbalová extraliga mužů, České Budějovice, Robert Mifka, Liga mistrů UEFA, Zlín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Rozjeďte to s Jihostrojem! Ceny permanentek na volejbal se nemění  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.