Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Sportoviště se připravují na rozvolnění opatření. Bazén se otevře až v pondělí

Sportovní areály se pomalu připravují na čtvrtek, kdy se rozvolní opatření kvůli koronaviru. Složitější situace je u Plaveckého stadionu, který se otevře až od pondělí 7. prosince. Změněná bude otevírací doba a pára a velká vířivka budou mimo provoz.

Ve čtvrtek se otevře zimní stadion a sportovní hala. Zimní stadion bude v běžném provozu od 5 do 24 hodin. V provozu budou podle webu Sportovních zařízení obě ledové plochy. „Na hrací ploše může být maximálně 10 osob. Všichni musí mít po celou dobu užívání, i na ledové ploše, nasazenou roušku,“ stojí na webu.

V běžném provozu od 7 do 23 hodin bude i Sportovní hala. I tady může být v pronajatém prostoru maximálně deset osob, které musí mít nasazenou roušku. Stolní tenis bude omezen jen na dva stoly.

Složitější situace je u Plaveckého stadionu. Ten se bude otvírat až v pondělí 7. prosince. V bazénu totiž zůstala napuštěná voda, která se ale udržovala na minimální nutnou teplotu. Její ohřátí bude trvat několik dní.

Bazén bude od pondělí do pátku otevřen od 8 do 20 hodin. O víkendech se bude otvírat až v 10 hodin a celková maximální kapacita bude 180 osob. „Aktuální obsazenost mohou lidé sledovat na webových stránkách, anebo přímo u pokladny,“ uvedlo vedení sportovních zařízení.

Lidé budou muset mít při vstupu do budovy stadionu nasazenou roušku, kterou budou moct sundat až při odchodu od skříňky. Mimo provoz bude pára a velká vířivka.

Sauna bude fungovat od 5. prosince od 10 do 20 hodin a kapacita bude omezena na 20 osob.

Ohodnoť článek

Foto

Štítky Jihočeský kraj, koronavirus, bazény, sportoviště, rouška

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sportoviště se připravují na rozvolnění opatření. Bazén se otevře až v pondělí  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.