Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Florbalová superliga bude v Budějovicích

Sportovní fanoušci se v neděli 8. ledna v Českých Budějovicích mohou těšit na dva elitní florbalové zápasy. Nejdříve od 13:30 čeká domácí Štíry boj v 1. lize s brněnskými Gullivers. Poté přijde od 16:30 na řadu duel nejvyšší české soutěže mezi pražskými Black Angels a Libercem.

Domácí Štíry čeká přímý souboj o pátou příčku, kterou drží s náskokem dvou bodů právě Gulliveři. Jihočeši budou chtít navázat na první letošní vzájemný zápas v Brně, který vyhráli 4:2. Oba týmy mají slibnou formu: Štíři v posledních čtyřech kolech zvítězili, Brňané z posledních čtyř duelů zaváhali pouze jednou.

 „Očekávám, že oba týmy budou dobře bránit. Minulý zápas byl vyrovnaný a my ho vyhráli právě díky dobré obraně. Gulliveři nám to budou chtít vrátit, my naopak chceme prodloužit sérii výher a vyhoupnout se na krásné páté místo,“ svěřil se před zápasem českobudějovický obránce Vít Strouhal.

V 16:30 se po roce vrátí do jihočeské metropole utkání Superligy. V pozici domácího týmu se představí Black Angels, kteří se drží na sedmém místě, právě těsně před Libercem, jenž v tomto týdnu vyměnil hlavního trenéra.

„S Libercem to bude vyrovnaný zápas s mnoha šancemi na obou stranách. Vždy s nimi hrajeme těsná utkání, které rozhodují maličkosti a chyby. Věřím, že padne plno gólů, diváci se budou bavit, já jen doufám, že góly napadají do správné branky,“  vzkazuje Radek Hanák, současný obránce Black Angels a bývalý hráč budějovických Štírů.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky florbal, superliga, štíři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Florbalová superliga bude v Budějovicích  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.