Počasí dnes22 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Jihočešky uspěly na policejním mistrovství ve volejbalu. Tým má i nejlepší hráčku turnaje

Pohár, zlaté medaile, ale i ocenění pro nejlepší hráčku turnaje získaly na policejním republikovém mistrovství ve volejbalu jihočeské policistky. V napínavém finále porazily silný tým z Plzeňského kraje. Turnaj se konal na začátku června v Brně.

Dějištěm Policejního mistrovství České republiky ve volejbale se stal na začátku června areál Sportovního klubu policie Kometa Brno. Do posledního kola turnaje se za Jihočeský kraj dostal tým jihočeských policistek a občanských zaměstnankyň.

„Ve dvou hracích dnech holky neprohrály ani jeden zápas. Předváděly skvělé výkony a zaslouženě postoupily do finále, kde je čekal silný tým volejbalistek z Plzeňského kraje. Finálová bitva přinesla skvělou úroveň volejbalu. Vyrovnaný výkon obou týmů vyústil až do třetího, zkráceného setu, kde Jihočešky dokázaly obrátit vítězství na svou stranu a mohly tak zaslouženě slavit,“ popsala policejní mluvčí Štěpánka Schwarzová.

Kromě poháru a zlatých medailí čekalo na hráčky během slavnostního vyhlášení ještě jedno překvapení. Nejlepší hráčkou turnaje se stala Jihočeška Jiřina Karvánková, která je zároveň kapitánkou reprezentačního volejbalového týmu policie.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky policie, jihočeská policie, úspěch, volejbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočešky uspěly na policejním mistrovství ve volejbalu. Tým má i nejlepší hráčku turnaje  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.