Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

SOUTĚŽ: Dynamo touží po první jarní výhře. Přijede Varnsdorf

Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice nemají povedený start do jarních odvet a po třech porážkách potřebují nutně bodovat. Středeční zápas začne v 17:00 a díky soutěži s Budějckou Drbnou půjde na utkání 20 fanoušků zdarma!

Hráči Dynama se naposledy radovali z výhry v říjnu a od té doby body ztrácejí. Pomalu tak končí sen o postupu, který ani pořádně nezačal. Nicméně nic ještě není ztracené a šance tu pořád je. Jihočeši ale potřebují poprvé na jaře nejen bodovat, ale hlavně vyhrát. Varnsdorf je v tabulce sice ve spodní části, ale má odložené zápasy k dobru. 

Budějcká Drbna rozdává ve spolupráci s klubem 20 vstupenek, které si po dvou rozdělí deset výherců. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do úterní 20. hodiny následující otázku a čekat na slosování, které zveřejníme v článku.

Lístky si mohou výherci vyzvednout v informačním centru u hlavní brány (ul. Emila Pittera) stadionu Střeleckého ostrova dvě hodiny před začátkem zápasu a musí se prokázat občanským průkazem.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila! Výherci: Josef Hnidzik, Martin Štefanský, Vojtěch Moudrý, Lukáš Tauber, Petra Bicková, Pavel Kral, Petr Martinec, Ivana Dvořáková, Pavel Soukup, David Moric

Štítky SK Dynamo České Budějovice, Fortuna národní liga, Varnsdorf, soutěž, FK Varnsdorf, Drbna.cz, Emil Pitter, Petr Martinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Dynamo touží po první jarní výhře. Přijede Varnsdorf  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.