Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Fotbalisté českobudějovického Dynama mají v Třeboni ideální podmínky

Třetí týden přípravy absolvují fotbalisté Dynama České Budějovice herní soustředění v Třeboni. V lázeňském městě jsou ubytováni v Hotelu Svět, odkud se vydávají do přilehlých sportovních areálů tak, aby byli co nejlépe připraveni na nový ročník Fortuna: Národní ligy.

Stalo se již téměř pravidlem, že fotbalisté Dynama využívají v létě i v zimě poklidného prostředí lázeňského města Třeboň, kde se vždy týden v kuse společně v prostředí Hotelu Svět soustředí na blížící fotbalové období. „Obecně v Třeboni a speciálně v Hotelu Svět nám prakticky nic nechybí. Je zde o nás velmi dobře postaráno, využívat můžeme přilehlé fotbalové areály a zároveň využíváme služeb lázní Aurora," pochvaluje si trenér David Horejš.

Jihočeši se do Třeboně vydali v pondělí ráno, odkud se hned v úterý vydali do Staré Hlíny, kde odehráli zápas s Táborskem. „Klobouk dolů před lidmi, kteří pro nás připravili areál ve Staré Hlíně. Zápas se hrál v perfektně připraveném areálu, a přestože jsme s Táborskem výsledkově zklamali, byli jsme se zápasem a prostředím naprosto spokojeni," dodává trenér David Horejš.

V dalším průběhu týdne jsou fotbalisté Dynama spolu v Třeboni a naplno využívají služeb Hotelu Svět. „V Třeboni budeme do pátku a poté se přesuneme zpět do Českých Budějovic," pokračuje trenér Dynama.

V neděli 15. července pak na Dynamo čeká generálka na novou sezonu, doma na Střeleckém ostrově přivíá od 14 hodin třetiligový Benešov. Pak bude již vše směřovat k ostrému startu nového ročníku Fortuna: Národní liga, který přijde na řadu v neděli 22. července, kdy se na hlavním budějovickém stadionu představí Třinec..

Autoři | Zdroj dynamocb.cz

Štítky fotbal, sport, soustředění, Dynamo, Třeboň, České Budějovice, SK Dynamo České Budějovice, fotbalista, lázně, 2. česká fotbalová liga, trenér, David Horejš, okres Tábor, Stará Hlína, SK Benešov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté českobudějovického Dynama mají v Třeboni ideální podmínky  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.