Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zápas s Libercem Dynamo neodehraje

Fotbalové Dynamo mělo podle původního plánu hrát zítra v Xaverově proti Slovanu Liberec. Na žádost Jihočechů bylo ale utkání zrušeno a Liberec si zahraje v Turnově proti Chrudimi.

Už v průběhu minulého týdne trenér David Horejš spolu se svým realizačním týmem řešil, zda v náročném programu odehrát plánovaný zápas proti Slovanu Liberec. Jihočeši se nakonec rozhodli, že požádají vedení libereckého klubu o zrušení zápasu. K tomu také nakonec došlo. 

„Šířka našeho kádru není teď bohužel taková, aby pro nás ten zápas měl smysl vzhledem k tomu, že o víkendu hrajeme další utkání se Slavií. Už při zápase se Spartou nám chybělo kvůli zdravotním problémům několik hráčů a k zápasu s Libercem bychom museli poslat hlavně mladíky, což jsme nechtěli," říká David Horejš.

Sám trenér Dynama byl v kontaktu s koučem Liberce Pavlem Hoftychem a Severočeši vyšli Dynamu vstříc a souhlasili se zrušením. Jihočeši budou mít tedy ve středu zápasové volno, které vyplní klasickými tréninkovými jednotkami. Další zápas pak odehrají v sobotu na Strahově, kde je bude čekat od půl druhé souboj se Slavií Praha.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto dynamocb.cz

Štítky Dynamo, zápas, fotbal, Litoměřice, České Budějovice, FC Slovan Liberec, SK Dynamo České Budějovice, Chrudim, Turnov, Xaverov, SK Slavia Praha, David Horejš, AC Sparta Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zápas s Libercem Dynamo neodehraje  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.