Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Generálka Dynamu nevyšla, doma podlehla Plzni

Poslední přípravné utkání před restartem ligové soutěže se budějovickému Dynamu nepodařilo. Proti silné Viktorii Plzeň sice vedlo, jenže postupem času se Západočeši dostali do vedení a nakonec si odvezli výhru 4:1.

Už s brankářem Jaroslavem Drobným vstoupilo Dynamo do generálky na ligové utkání proti Liberci a poměrně brzy se dostalo do vedení. Hrubku Čermáka potrestal Karol Mészáros, když nadvakrát prostřelil Aleše Hrušku. V rozmezí dvou minut ale bylo vše jinak, protože se rychle po sobě trefili Beauguel a Kovařík, takže Viktorka po poločasové přestávce vedla 2:1. 

Ve druhém poločase mohl srovnat a vrátit do hry domácí tým Denis Granečný, ale špatně vyřešil brejkovou příležitost a nepřesnou přihrávkou celou akci zazdil. Plzeň byla naopak produktivní a přesná střela střídajícího Kopice navýšila náskok hostujícího týmu. Na konečných 1:4 upravil Pavel Bucha, když z voleje prostřelil Ivana Sušaka. 

SK Dynamo – Plzeň 1:4 (1:2)

Branky: 11. Mészáros – 22. Beauguel, 24. Kovařík, 59. Kopic, 66. Bucha Rozhodčí: Franěk – Blažej, Hock

SK Dynamo: Drobný (46. Sušak) – Čolič (46. Kladrubský), Havel (63. Talovierov), Sivok (74. Kulhánek), Novák (63. Kopečný) – Havelka, Čavoš (74. Malecha) – Mészáros, Šulc (46. Brandner), Granečný (74. Táborský) – Ledecký (63. Rabušic)

Plzeň: Hruška – Řezník (63. Hloušek), Hejda (63. Hořava), Brabec (63. Hubník), Limberský (46. Kopic) – Bucha (74. Diaz), Kalvach (74. Herc), Čermák (63. Pernica) – Kayamba (63. Havel), Beauguel (63. Chorý), Kovařík (63. Mihálik)


Ohlasy: 
David Horejš (trenér Dynama): „Z mého pohledu je zápas s Plzní zklamáním. Myslím, že jsme začali velmi dobře, hráli jsme tak, jak jsme si řekli. Naším cílem bylo hrát náročně, protože na Plzeň se takto hrát musí. Díky dobrému presinku jsme se dostali do vedení a měli jsme další šance. Zápas jsme si ale prohráli sami, protože Plzeň má výborné mužstvo, které dokáže potrestat každou chybu.“

Ohodnoť článek

Autoři | Foto dynamocb.cz

Štítky Dynamo, zápas, domácí, České Budějovice, prohra, FC Viktoria Plzeň, SK Dynamo České Budějovice, Karol Mészáros, Pavel Bucha, Aleš Hruška, Denis Granečný, FC Slovan Liberec, David Horejš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Generálka Dynamu nevyšla, doma podlehla Plzni  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.