Počasí dnes17 °C, zítra17 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Dynamo Moskva, Táborsko, Krasnodar. Budějce znají soupeře pro přípravná utkání

Hned dvě přípravná utkání čekají tento týden na fotbalisty Dynama. Jihočeši se utkají s moskevským jmenovcem a také druholigovým Táborskem. Příští týden na soustředění v Rakousku narazí na ruský Krasnodar.

Sérii přípravných utkání Dynamo zahájí tuto středu nedaleko Lince, kde se střetne s Dynamem Moskva. Sedmý celek ruské nejvyšší soutěže o víkendu v prvním přípravném utkání podlehl rumunskému CRF Kluž 1:0. Zápas s Dynamem odehraje poblíž českých hranic ve Freistadtu. Přesná adresa stadionu je Bahnhofstraße 4, Freistadt a čas výkopu je naplánován na 18:00. Pro fanoušky platí, že organizátorem zápasu je agentura zprostředkující podobné zápasy a v tuto chvíli není z její strany garantováno, že budou na zápas vpuštěni. Aktuální hygienická opatření v Rakousku hovoří o tom, že by na stadion mohlo přijít 200 fanoušků, klub ale toto nedokáže svým příznivcům v tuto chvíli garantovat.

O nadcházejícím víkendu si Dynamo otestuje formu s Táborskem. Utkání se mělo původně hrát na stadionu v Kvapilově ulici v sobotu 3. července od 17 hodin. Kvůli časové kolizi se zápasem národního týmu se výkop zápasu posunul na 10:30.

Dynamo už nyní zná také prvního soupeře na soustředění v Rakousku. Ve čtvrtek 18. července se střetne od 18:00 s ruským Krasnodarem. Ten má za sebou už dvě přípravná utkání. S polskou Legií remízoval 1:1 a s řeckým Olympiakosem prohrál 0:1.

Ohodnoť článek

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky České Budějovice, Dynamo, fotbal, Fortuna liga, OHK Dynamo Moskva, Krasnodar, okres Tábor, Rakousko, Freistadt, Linec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo Moskva, Táborsko, Krasnodar. Budějce znají soupeře pro přípravná utkání  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.