Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Van Buren se vrací do Budějovic. Přichází na roční hostování

Na Střelecký ostrov se v poslední den přestupového období vrací nizozemský fotbalista Mick van Buren. V Dynamu České Budějovice bude hostovat z pražské Slavie do konce sezony.

Devětadvacetiletý Mick van Buren už v Dynamu působil a teď se do Českých Budějovic vrací. „Bereme to jako velký návrat fotbalisty, který v našem klubu již jednou krátce a přesto úspěšně působil. Mick zanechal na jihu Čech svou stopu, v kabině se ukázal jako skvělý člověk a výborný hráč,“ uvedl předseda představenstva Dynama Vladimír Koubek.

„Navíc ho měli velmi rádi i fanoušci, a tak jsme všichni šťastni, že za Dynamo bude hrát i v letošní sezoně. Děkujeme Slavii Praha, že nám vyšla vstříc a hostování jsme dokázali dohodnout," dodal Koubek. 

Nová posila by mohla hrát už v neděli

Ofenzivní fotbalista začínal kariéru ve Feyenoordu, odkud zamířil do Excelsioru. Poté hrál v dánském Esbjergu, kde si ho vyhlédla Slavia Praha. S klubem opakovaně vyhrál českou ligu i pohár a nastupoval i v evropských soutěžích. Za Dynamo, kde hostoval v loňském roce, odehrál osm ligových utkání, v nichž se jednou trefil a na dvě branky nahrál. 

Realizační tým bude podle klubu dělat vše pro to, aby byl Mick van Buren připravený už na nedělní zápas proti Hradci Králové, který začíná ve 14 hodin. Slavia má možnost si hráče stáhnout v zimě zpět.

Ohodnoť článek

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, budějovice, fotbal, van buren, přestupy, hostování, SK Dynamo České Budějovice, Mick van Buren, SK Slavia Praha, Střelecký ostrov, fotbalista, Česko, Feyenoord, FC Hradec Králové, Esbjerg

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Van Buren se vrací do Budějovic. Přichází na roční hostování  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.