Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Posily pro Táborsko. Přichází stoper Mezera a navrátilec Liepa

FC MAS Táborsko dál posiluje. Do klubu přichází urostlý stoper Jiří Mezera, který naposledy působil v Příbrami. Jihočeši se zároveň dohodli na smlouvě s lotyšským fotbalistou Kristapsem Liepou. Ten už u Jordánu jednou působil.

Jiří Mezera přichází jako volný hráč. První zkušenosti sbíral v Příbrami, za kteoru si připsal i 13 ligových startů. Smlouvu podepsal do června příštího roku. Jedenadvacetiletý stoper měří 190 centimetrů.

Do známého prostředí naopak přichází Kristaps Liepa z Lotyšska. Mimo jiné bývalý reprezentant výběru do 21 let podepsal stejně jako Mezera smlouvu do června roku 2023. 

Znali jsme jeho kvality, vzkázal ředitel klubu

Liepa působil v týmech RFS, Metta a Valmiera, kde posbíral 65 startů v lotyšské nejvyšší soutěži. Loni na jaře hostoval v Táborsku, poté si ale přivodil vážné zranění. 

„Rozhodlo, že jsme znali jeho kvality, které nám předvedl díky úspěšnému působení v jarní části minulé sezóny. V květnu se bohužel zranil v zápase na Dukle. Těšíme se na novou spolupráci a věříme, že Kristaps pomůže mužstvu v jarní části aktuálního ročníku,“ uvedl ředitel klubu Josef Holub.

Ohodnoť článek

Foto FC MAS Táborsko

Štítky táborsko, fotbal, přestupy, okres Tábor, 1. FK Příbram, FC MAS Táborsko, Jordán, Lotyšsko, FK Dukla Praha, Josef Holub

Posily pro Táborsko. Přichází stoper Mezera a navrátilec Liepa  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.