Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Sivok přijal omluvu Dynama. O body nepřijdeme, tvrdí klub

, aktualizováno 18. února 2022, 13:18

Tomáš Sivok považuje po omluvě Dynama situaci ohledně svého odchodu za uzavřenou. Vzkázal že klubu rád v budoucnu pomůže, pokud se naskytne příležitost. Dynamo zároveň Budějcké Drbně potvrdilo, že se disciplinární komise po ověření podpisu na smlouvě s Mickem van Burenem nebude zabývat případným stržením bodů.

Bývalý sportovní ředitel Dynama Tomáš Sivok řekl, že by chtěl po omluvě na webu Dynama uzavřít celou záležitost. „Jsem rád, že se ukázala pravda nejen kvůli sobě, ale i kvůli klubu samotnému. To celé bylo zřejmě výsledkem nezvládnutých emocí; obvinění vůči mně byla neuvěřitelná, ale bohužel se nedají smazat. Po omluvě to však celé považuji za vyřízené. Závěrem bych rád řekl, že jsem na klub nezanevřel. Dynamo je klub mého srdce a na jeho budoucnosti mi pořád záleží,“ vzkázal. 

Zároveň doplnil, že bude připraven, pokud by se opět objevila příležitost, jak klubu pomoci. „Přeji hráčům, aby se jim dařilo, fanouškům, aby měli radost z předváděné hry a klubu, aby se již nikdy nedostal do podobné situace. Určitě bych nechtěl, aby tato uměle vyvolaná kauza zastínila skutečnost, že se společně podařilo klub posunout tak, že aktuálně útočí na nejlepší umístění ve své historii,“ přidal Sivok. 

Strhnutí 19 bodů a pád Dynama na dno ligové tabulky. Tento scénář včera popsal server iSport.cz kvůli údajnému falešnému podpisu na smlouvě Micka van Burena, který na jihu Čech hostuje ze Slavie. Předseda představenstva pražského klubu Jaroslav...

Dynamo zveřejnilo omluvu bývalému reprezentantovi včera po spekulacích o údajném falešném podpisu na smouvě s Mickem van Burenem, který v Budějovicích hostuje ze Slavia Praha. 

„V sobotní tiskové zprávě klubu došlo k nešťastné interpretaci o platnosti podpisu a klub se tímto Tomáši Sivokovi omlouvá. SK Slavia Praha a SK Dynamo si navzájem potvrdily platnost smlouvy Micka Van Burena o hostování v Dynamu České Budějovice. Všechny závazky z této smlouvy o hostování včetně finančních jsou řádným způsobem plněny. Stejné stanovisko klub sdělil k dotazu disciplinární komise FAČR,“ uvedl mluvčí Dynama Michal Průcha

Dynamo by podle něj nemělo přijít o 19 bodů, které Jihočeši získali s Mickem van Burenem. „Klub dodal potřebné dokumenty. Disciplinární komise LFA díky tomu neměla důvod zahájit řízení v této věci,“ oznámil dnes Průcha. Mluvčí Ligové fotbalové asociace Štěpán Hanuš uvedl, že záležitost kolem smlouvy Micka van Burena v tuto chvíli asociace nebude komentovat.

Fotbalisté Dynama drží v ligové tabulce šesté místo a sedmadvacet bodů. Už zítra je čeká domácí utkání s Viktorií Plzeň. Zápas začíná na Střeleckém ostrově v 18 hodin. O týden později nastoupí Jihočeši v Karviné. 

Hodnocení článku je 68 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, Tomáš Sivok, vladimír koubek, lfa, body, slavia, SK Dynamo České Budějovice, disciplinární komise, Drbna.cz, SK Slavia Praha, Mick van Buren, FC Viktoria Plzeň, Fotbalová asociace České republiky, MFK Karviná, Ligová fotbalová asociace

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sivok přijal omluvu Dynama. O body nepřijdeme, tvrdí klub  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.