Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

VIDEO: Dýmovnice a traktor. Třebětice stylově oslavily postup do 1. A třídy

Kromě profesionálních fotbalových soutěží skončily také ty nižší amatérské. Na uplynulou sezonu budou dlouho vzpomínat fotbalisté FK Sokol Třebětice z Jindřichohradecka. Klub z obce, která má zhruba 330 obyvatel, oslavil stylově svůj vůbec první postup do 1. A třídy.

Fotografie z oslav obletěly celou republiku. Členové týmu si po posledním zápase vyzdobili traktor a s pohárem nad hlavou projeli obcí, která se nachází nedaleko Dačic.

Nechyběly ani zelené dýmovnice a do průvodu se s radostí zapojili i místní obyvatelé. Ti svým hrdinům přinesli například pivo a společně si užili historické oslavy za doprovodu ohňostroje. 

„Ta sezona byla úspěšná. Šli jsme tomu naproti. Kluci podávali po celou dobu stabilní výkony. Jednou jsme prohráli, třikrát jsme remizovali, což je podle mě super. Podařil se nám také rekord I. B třídy - 69 bodů,“ pochválil své svěřence pro klubový facebook trenér Marek Černoch.  

Nyní se klub z malé obce těší na historicky první sezonu v I. A třídě. „Určitě to bude náročnější po všech stránkách. Musím říct, že se na to moc těším. Jsem na tu konfrontaci zvědavý, pro většinu kluků to bude premiéra ve vyšší soutěži. I. A třídu jsem ještě nevyhrál,“ přidal trenér, který v minulosti vedl několik let divizní Jindřichův Hradec. Vedení krajského fotbalu už mělo oficiálně potvrdit účast Třebětic v I. A třídě, a tak se mohou hráči i fanoušci těšit na atraktivní zápasy. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FK Sokol Třebětice

Štítky fotbla, Třebětice, postup, sport, traktor, dýmovnice, okres Jindřichův Hradec, Marek Černoch, Dačice, Facebook

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dýmovnice a traktor. Třebětice stylově oslavily postup do 1. A třídy  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.