Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Dynamo hostí Spartu. Na zápas bude dohlížet několik stovek policistů

Druhé kolo FORTUNA:LIGY a zápas mezi Dynamem a Spartou Praha poutá na jihu Čech obrovskou pozornost. Střelecký ostrov by mohl být po necelých třech letech znovu vyprodaný, kapacita stadionu je z velké většiny naplněna a poslední lístky je možné zakoupit už jen do kotle domácích příznivců.

Situace z 16. srpna roku 2019 by se mohla opakovat. Tehdy se do svatostánku v jihočeské metropoli vypravila pražská Slavia a utkání sledovalo 6 681 diváků. Jinými slovy bylo beznadějně vyprodáno. To samé se očekává také tento víkend, kdy přijede druhý zástupce „pražských S“.

Vstupenky na atraktivní utkání s pražskou Spartou, která neprožila ideální start do nového ročníku a na Střeleckém ostrově vyhrála v lize naposledy v roce 2015, už jsou k mání pouze do kotle domácích fanoušků, zbytek stadionu je vyprodaný.

Jako prostředek pro nákup lístků na zápas mezi Dynamem a Spartou sloužil výhradně on-line portál ticketlive.cz, kde je také možné zakoupit poslední vstupenky do kotle domácích, tradiční pokladny před výkopem nebudou otevřeny. „Pokladny z tohoto důvodu nebudou v den zápasu otevřeny,“ sdělil tiskový mluvčí jihočeského klubu Michal Průcha.

Dle předběžných zpráv z Letné bude do posledního volného místa zaplněný také hostující sektor Sparty, s tím budou v neděli souviset také bezpečnostní opatření.

Na hladký průběh akce bude v neděli odpoledne dohlížet také několik stovek policistů. Ti to dnes oznámili na Twitteru.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři , | Foto SK Dynamo

Štítky sport, fotbal, zápas, Dynamo, Sparta, diváci, vyprodáno, policie, 1. česká fotbalová liga, Česko, Praha, Střelecký ostrov, AC Sparta Praha, SK Dynamo České Budějovice, Policie České republiky, Twitter

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo hostí Spartu. Na zápas bude dohlížet několik stovek policistů  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.