Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Dynamo proti Zlínu vzdá hold jihočeským hasičům

PR článek

FORTUNA:LIGA se po několikatýdenní odmlce vrací na jih Čech. Střelecký ostrov bude v neděli 9. října od 16:00 hostit zápas Dynama se Zlínem. Kromě porce fotbalu je pro fanoušky jihočeského klubu připraven také speciální doprovodný program. V utkání 11. kola vzdá Dynamo hold Hasičskému záchrannému sboru Jihočeského kraje.

České Budějovice se naposledy představily v lize minulý týden po reprezentační pauze na hřišti Baníku Ostrava, ze kterého odjížděly po vítězství 2:1 o tři body bohatší. Skvostný návrat do ligového kolotoče teď budou chtít potvrdit také v souboji 11. kola proti výběru FC Trinity Zlín. Utkání odstartuje v neděli v 16:00 na Střeleckém ostrově.

Kromě fotbalu se budou moct příchozí na stadion těšit také na specialitu. Před a v průběhu zápasu mohou fanoušci u stadionu Dynama vidět techniku Hasičského záchranného sboru Jihočeského kraje, kterému bude Dynamo v 11. kole vzdávat hold. Přesněji cisternovou automobilovou stříkačku a automobilovou plošinu.

„Vystavovaná cisterna, která slouží standardně na tzv. prvovýjezdu, přijíždí k zásahu jako první a od její osádky se vyžaduje provedení jakéhokoli typu zásahu. Od zahájení hašení požáru, vyprošťování zraněných osob nebo zajištění úniku nebezpečné látky až po provedení jakéhokoli typu technického zásahu či záchrany. Cisterna bude předvedena včetně kompletního vybavení. Z automobilové plošiny, která je určena především pro evakuaci a záchranu osob z výšek, předvedou hasiči-lezci práci ve výšce a nad volnou hloubkou,“ informuje mluvčí HZS Jihočeského kraje Vendula Matějů.

Hasičskému záchrannému sboru bude z části věnován také zápasový zpravodaj Dynamák, zástupci hasičů před zápasem navíc obdrží speciální dres Dynama. Zápas startuje v neděli 9. října v 16:00, stadion bude otevřen o hodinu dříve.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky fotbal, dynamo, hasiči, kultura, sport, program, zlín, zápas, SK Dynamo České Budějovice, FC Fastav Zlín, Hasičský záchranný sbor, Jihočeský kraj, 1. česká fotbalová liga, Střelecký ostrov, Česko, FC Baník Ostrava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo proti Zlínu vzdá hold jihočeským hasičům  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.