Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Dynamo poletí v lednu do Turecka. Vyzve tam třetí tým polské ligy

Fotbalisté Dynama se znovu potkají 2. ledna. Společně budou trénovat do 28. ledna, kdy je na programu první soutěžní utkání. Jihočeši v polovině měsíce odletí do Turecka, kde absolvují část soustředění. Vyzvat by tam měli tři soupeře.

Fotbalisté Českých Budějovic nyní mají volno. Zamířili na dovolenou či za rodinou. Tam budou trávit čas až do 19. prosince, kdy odstartuje individuální příprava. Při ní budou mít hráči Dynama za úkol nabrat kondici před ostrými tréninky. 

Fotbalisté budou běhat s hodinkami vybavenými GPS navigací. „Něco naběhají, ostrými tréninky pak začneme na začátku ledna,“ řekl pro klubový web trenér Tomáš Zápotočný.

Od 2. ledna se tým znovu potká a začne trénovat společně. V polovině měsíce, konkrétně 11. ledna, pak kádr odletí na soustředění do tureckého Beleku nedaleko Antalye na jižním pobřeží. 

Dynamo testuje dva nové hráče. Sluka míří na reprezentační sraz

Fotbalisté Dynama pokračují v přípravě před plánovanou zimní dovolenou. Čeká je ale ještě přípravné utkání v Rakousku. S kádrem se připravují dvě nové tváře. Delší podzim pak bude mít Slovák Sluka, který se připojí k reprezentačnímu výběru.

Tam budou na programu i přípravné zápasy. „První odehrají České Budějovice s polským týmem Widzew Lodž, kterému po podzimu patří třetí místo v polské nejvyšší soutěži. O dalších dvou soupeřích se zatím jedná,“ uvedl v tiskové zprávě mluvčí klubu Dušan Mendel

„Jsme v kontaktu s člověkem, který nám zápasy v Turecku zařizuje. Do Turecka měl jet také Honved Budapešť, nakonec ale plány změnil a zápas s nimi nám tak odpadl. Na správné soupeře stále čekáme, ale vše bychom chtěli mít uzavřené do konce tohoto týdne,“ přidal manažer A-týmu Ivo Táborský.

Jihočeši přiletí domů 21. ledna. O týden později vyzvou Slovácko. Zápas začíná v 15 hodin na hřišti soupeře. 


Dynamo odletí na soustředění do Beleku v Turecku.

Ohodnoť článek

Foto SK Dynamo České Budějovice

Štítky dynamo, fotbal, české budějovice, příprava, turecko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo poletí v lednu do Turecka. Vyzve tam třetí tým polské ligy  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.