Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Slovenský fotbalista Švec bude z Českých Budějovic hostovat ve Skalici

Fotbalistům Českých Budějovic v jarní části nejvyšší soutěže nepomůže slovenský ofenzivní univerzál Jakub Švec, který bude hostovat ve Skalici. Slovenskou ligu si vyzkouší i brankář Matěj Luksch, jenž stráví zbytek sezony v Podbrezové.

Po odchodu brankáře Daniela Kerla na hostování do Táborska odchází z týmu další dva hráči. Do konce sezony bude využívat služeb brankáře Matěje Luksche slovenská Podbrezová. Aktuálně čtvrtý tým tamní nejvyšší soutěže, který bojuje o postup do skupiny o titul, bude čtiřiadvacetiletého českobudějovického brankáře zaměstnávat do konce června 2023.

A sám Luksch se chystá na svou už druhou štaci na Slovensku. V sezoně 2020/21 pomohl dotáhnout Liptovský Mikuláš k postupu do první ligy, v následující sezoně v ní odchytal celkem 16 zápasů.

Chceme předvádět dobrý fotbal. Teď je nejdůležitější zvládnout zápas se Slováckem, shodují se trenéři Dynama

Fotbalisté Dynama vyhlíží začátek jarní části nejvyšší fotbalové ligy. Po návratu z desetidenního soustředění v tureckém Beleku je čeká už tuto sobotu první ostrý zápas letošního roku. V sobotu jihočeský manšaft zamíří k ligovému duelu do...

Souboje Dynama bude jen na dálku sledovat také Jakub Švec. Dvaadvacetiletý fotbalista, který do Dynama přišel vloni v červenci z Dunajské Stredy, stráví jarní část sezony ve Skalici.

Na Slovensku si Švec vyzkouší v nejvyšší soutěži už svůj čtvrtý tým. V ligovým fotbalem začínal ve Zlatých Moravcích, start si připsal v Dunajské Stredě a také Liptovském Mikuláši. Teď se připojí ke Skalici, který patří předposlední jedenácté místo.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto dynamocb.cz

Štítky dynamo, luksch, švec, hostování, slovensko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Slovenský fotbalista Švec bude z Českých Budějovic hostovat ve Skalici  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.