Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Všechno špatně, říká Zápotočný o utkání se Slovanem. Dynamo neskórovalo, navíc dohrávalo v deseti

Dynamo nevstoupilo do jarní části nejvyšší fotbalové ligy ideálně. Po prohře se Slováckem nedokázalo bodovat ani s Libercem. Proti Severočechům navíc ani neskórovalo a dohrávalo v deseti. Slova chvály pro svůj manšaft jen těžce hledal také trenér Tomáš Zápotočný, který právě v dresu Slovanu odehrál necelou stovku utkání.

„Jsem zklamaný z výsledku, jsem zklamaný z předvedené hry. Musím pogratulovat k Liberci, který nás předčil prakticky ve všem. V agresivitě, v zakončení, v efektivitě. První poločas byl z naší strany ustrašený, druhý poločas jsme to zlepšili, ale stejně to byl náš nejhorší zápas za tu dobu, co tady jsme,“ shrnul po zápase Zápotočný.

Zakřiknutým dojmem mohli jeho svěřenci působit kvůli přemotivování. „Moc chtěli a to občas bere hře koncentraci. Byli agresivní, hodně faulovali, celkově se mi ten zápas nelíbil. Nebyl to fotbal, dlouho se nehrálo, v obou poločasech se nastavovaly minuty a pořád se něco řešilo. Kluci nebyli hlavou nastavení na to, co chceme hrát. V prvním poločase nám nefungovali útočníci, nevyhrávali jsme souboje, všechno sebral mlaďoučký Presbl. Nevyhrávali jsme první míče, druhé míče, uprostřed jsme propadali. Liberec hrál jednoduše, na brejky a my jim to sežrali,“ dodal trenér Dynama.

Dynamo s Libercem na domácím trávníku prohrálo 0:2. Hosté ale mohli domácím nasázet více gólů. „Měli jsme dneska dost štěstí. Jany nás ještě ve spoustě šancích podržel. Ale jak říkám, dneska jsme nebyli vůbec nebezpeční a to je špatně. Paradoxně jsme měli největší šanci až v posledních deseti minutách a to je smutné. Takhle nevyhrajete s nikým a nemůžete myslet na body. Všechno špatně,“ uzavřel Zápotočný.

Dynamo má šanci na reparát o nadcházejícím víkendu, kdy ho čeká Plzeň. Ta v prvním jarním kole zaváhala s Hradcem Králové, o uplynulém víkendu naplno bodovala s Brnem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Petr Tibitanzl

Štítky Liberec, Tomáš Zápotočný, Slovan, Dynamo, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Všechno špatně, říká Zápotočný o utkání se Slovanem. Dynamo neskórovalo, navíc dohrávalo v deseti  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.