Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Minimálně bodík jsme si zasloužili, hráli jsme dobře, komentuje výsledek v Plzni Čolič

Dynamo v jarní části nejvyšší fotbalové ligy zatím nezvládlo ani jednou bodovat. S plzeňskou Viktorií v neděli prohrálo 1:2 a na první ligový bod získaný v roce 2023 tak zatím Jihočeši čekají. Útěchou svěřencům Marka Nikla a Tomáše Zápotočného může být alespoň zlepšující se projev na hřišti.

„Náš hlavní cíl je získávat body, což se nepodařilo. Druhý cíl je prezentovat se nějakou hrou. Tam se posouváme, je to pořád lepší, ale to nejdůležitější jsme tady nechali. Trošku mě mrzí první gól. Dostali jsme ho z našeho rohu po brejku. Tyhle situace jsme chtěli rozehrávat nakrátko, z nějakého důvodu se stal pravý opak, a hned jsme byli po zásluze potrestáni. Mrzí nás výsledek, na druhou stranu nás těší výkon. Kdyby k tomu byl nějaký bodík, jsme velmi spokojeni,“ shrnul po zápase Marek Nikl.

Na jeho slova reaguje také Benjamin Čolič. „Škoda, že z toho nakonec nemáme nic. Minimálně bodík jsme si zasloužili, hráli jsme dobře. Nechci komentovat některé situace, které v zápase byly, ale musím. U druhého gólu byl jasný faul, ve dvou případech mohl rozhodčí zapískat penaltu pro nás. Dokonce i hráč soupeře přiznal, že byla na Matouška jasná penalta. Ale bohužel, musíme jít dál. Máme se od čeho odpíchnout. Dneska jsme podali dobrý výkon,“ dodal po zápase.

Dynamo má šanci na reparát už příští týden, kdy na Střeleckém ostrově přivítá pražské Bohemians.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto SK Dynamo České Budějovice | Zdroj SK Dynamo České Budějovice, ČTK

Štítky SK Dynamo České Budějovice, Viktoria Plzeň, Nikl, Čolič, fotbal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Minimálně bodík jsme si zasloužili, hráli jsme dobře, komentuje výsledek v Plzni Čolič  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.