Počasí dnes13 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Jihostroj chystá pro fanoušky výjezd do Liberce. Volejbalisty doma hnala rekordní návštěva

Volejbalisté Jihostroje mají za sebou vydařené domácí utkání, na které dorazila rekordní návštěva v letošní sezoně. Poprvé od roku 2019 se podařilo překonat hranici dvou tisíc diváků. Venkovní zápas je na programu už zítra. Klub fanouškům nabízí možnost vyrazit do Liberce autobusem, který odjíždí ve 13 hodin od Sportovní haly. Stav série je 1:1.

Fantastická kulisa pomohla Jihostroji vyrovnat stav semifinálové série

Klíčový zápas pro Jihostroj přilákal do českobudějovické Sportovní haly rekordní návštěvu sezony. Více než dvě tisícovky fanoušků pomohlo domácím vyrovnat průběh semifinálové série. Jihočeši dali sebevědomým výkonem zapomenout na neúspěšný první...

Pro Jihostroj bylo sobotní utkání klíčové. Volejbalisté Českých Budějovic ho zvládli i díky skvělé popdoře. „Byla to naprosto fantastická kulisa. Zápas měl obrovskou kvalitu a věřím, že se diváci museli bavit,“ uvedl v tiskové zprávě kouč Jihostroje Vojtěch Zach.

Do Sportovní haly přišlo více než dva tisíce lidí. Srovnatelná návštěvnost byla na Jihostroji naposledy v únoru 2019, kdy na jih Čech přijelo při Lize mistrů slavné italské Trentino. 

„Když je hala plná, hraje se úplně jinak. Neuvěřitelná atmosféra nás vybudila k super výkonu,“ přiznal kapitán Martin Kryštof.

Atmosféru ocenil také trenér Liberce Martin Demar. Ten po utkání řekl, že je radost hrát před takovým publikem. Potěšilo ho i to, že domácí fanoušci po zápase skandovali "Dukla Liberec". 

Další domácí utkání je na programu v neděli 16. ledna od 18 hodin. Už zítra však volejbalisté vyráží do Liberce, odkud si mohou přivést mečbol. Klub proto pořádá výjezd pro fanoušky.

„Zájemci o výjezd s Jihostrojem se mohou přihlásit u předsedy fanklubu Jana Čipery (jancipe@gmail.com, tel. 775012420) do úterních 21:00. Autobus s fanoušky odjede do Liberce ve středu 12. dubna ve 13:00 od Sportovní haly. Cena výjezdu je 350 korun na osobu (zahrnuje náklady na cestu a vstupenku),“ pozval mluvčí klubu Matěj Mayer. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto VK Jihostroj České Budějovice

Štítky volejbal, sport, české budějovice, jihostroj, liberec, rekord, návštěva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihostroj chystá pro fanoušky výjezd do Liberce. Volejbalisty doma hnala rekordní návštěva  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.