Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Táborsko řeší příchod stopera, naposledy hrál v egyptském Al-Ahly

Aktuálně třetí Táborsko se začne připravovat na jarní část sezony, do které Jihočeši nastoupí s posíleným kádrem. Podle informací Budějcké Drbny řeší druholigový klub příchod egyptského fotbalisty Mohameda Hossama. Ten už v Česku v minulosti působil. Jde o odchovance veleúspěšného klubu Al-Ahly.

Třetí Táborsko chystá stadion na první ligu. Chceme se o to porvat, říká šéf klubu

Byl by to zajímavý příběh. Před lety jako generální manažer dovedl Dynamo České Budějovice do nejvyšší soutěže, nyní může na českobudějovický stadion dostat první ligu znovu, tentokrát jako šéf druholigového Táborska. Ředitel klubu Martin Vozábal...

O tom, že bude Táborsko posilovat, promluvil před nedávnem výkonný ředitel klubu Martin Vozábal v rozhovoru pro Budějckou Drbnu. 

„Do té kabiny se musí mírně sánnout, tedy obměnit některé hráče a zvýšit konkurenci. Nesmí se to dostat do nějaké letargie. Nejde to dělat za zásluhy, hráči musí během zimy svou pozici obhajovat. Naši hráči si to uvědomují. V lednu se do kabiny pravděpodobně posadí tři nebo čtyři hráči pro základní sestavu,“ popsal Vozábal.

Nyní se jeho slova naplňují. Podle informací Budějcké Drbny jihočeský klub řeší podmínky smlouvy s Egypťanem Mido Hossamem, celým jménem Mohamed Hossam El Nagar. „Vyjednávání pokračují,“ řekl redakci zdroj blízký dění v klubu.

Egypťanovo jméno se objevilo už v soupisce pro přípravné utkání, které Táborsko sehrálo v prosinci proti Písku a vyhrálo 9:3. Podle serveru transfermarkt.com je Hossam od ledna loňského roku bez angažmá.

Posledním působištěm třiadvacetiletého stopera je káhirský klub Al-Ahly, jehož je odchovancem. Al-Ahly je mnohonásobný mistr egyptské nejvyšší soutěže, který má ve své sbírce i 11 titulů pro vítěze africké Ligy mistrů. 

Do Táborska míří ze Slavie Jakub Kopáček

Fotbalový klub Táborsko představuje první zimní posilu. S cílem vyztužit záložní řadu mladým a talentovaným fotbalistou přichází na jih Čech ze Slavie jednadvacetiletý středopolař Jakub Kopáček. Ten už přitom za Táborsko nastoupil v listopadu v...

Mido Hossam v roce 2021 zamířil do Viktorie Žižkov. Hostování pak strávil v B-týmu Teplic, později se vrátil zpět do Egypta. Doposud má na svém kontě starty ve druhé a třetí nejvyšší tuzemské soutěži. 

Už v prosinci Jihočeši potvrdili příchod Jakuba Kopáčka. Defenzivní záložník posbíral na podzim v dresu rezervy Slavie dvě branky a šest asistencí. V již zmíněném prosincovém přípravném utkání si Kopáček připsal šest branek. 

Tím ale posilování kádru v Táboře neskončí. Podle informací redakce chtějí Jihočeši získat ještě jednoho stopera, kterého si vyhlédli v tuzemské nejvyšší soutěži. 

Začátkem ledna začne fotbalistům Táborska příprava na druhou polovinu sezony. Do ní půjde klub ze třetího místa. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Silon Táborsko

Štítky táborsko, tábor, fotbal, sport, přestupy

Táborsko řeší příchod stopera, naposledy hrál v egyptském Al-Ahly  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.