Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Táborsko si doma zastřílelo, rezerva Dynama vyhrála nad Bohemians

Fotbalisté Táborska o víkendu udrželi třetí místo, když doma porazili Varnsdorf 4:1. Díky zaváhání Vyškova navíc už ztrácí pouze jeden bod na druhou příčku. Znovu vyhrál také B-tým Dynama, který porazili rezervu Bohemians Praha 1905.

Fortuna:Národní liga

Táborsko doma vyzvalo Varnsdorf a domácím fanouškům předvedlo vysokou výhru 4:1. Ta jihočechy vrátila na třetí příčku druholigové tabulky. 

Na jaře, kdy Táborsko neprohrálo, posbíral klub celkem devět bodů za dvě výhry a tři remízy. V posledním utkání se během dvou minut prosadil dvakrát Svatek, trefili se také Kateřiňák a Osmančík. V příštím kole Jihočeši vyráží do Prostějova. 

Fortuna ČFL A

Druhou výhru v řadě berou fotbalisté B-týmu Dynama, kteří porazili rezervu Bohemians 3:2. Trefili se Novák, Šimoník a Polanský. 

V Praze hrála také rezerva Táborska. Ta vyzvala B-tým Dukly Praha. Jihočeši pošesté v řadě na jaře bodovali díky brance Aleše Nešického. Ten přispěl k remíze 1:1. 

Také třetí jihočeský zástupce v ČFL A zamířil do hlavního města. Zápas Písku s Motorletem Praha však skončil porážkou z pohledu hostů. Písek utkání ztratil v závěru, když se v 85. a 89. minutě prosadil Amobi. 

Jsme zklamaní, protože až do osmdesáté minuty jsme drželi nerozhodný výsledek a nakonec se vracíme bez bodu. Zápas byl dlouho vyrovnaný, v závěru nás ale soupeř zatlačil, převzal iniciativu a my jsme se z toho nedokázali vymanit. Výsledkem pak byly inkasované góly. Je to škoda, protože kdybychom získali alespoň bod, mohl Motorlet zůstat daleko za námi," uvedl trenér Písku Milan Nousek pro klubový web

Fortuna Divize A

V divizní soutěži Český Krumlov remizoval 1:1 se Sokolovem a Jindřichův Hradec doma porazil Doubravku 2:1. Na programu bylo také jihočeské derby, Soběslav doma porazila Katovice 2:1. 

Krumlov je i nadále předposlední, Katovice zůstávají desáté. Lépe jsou na tom osmý Jindřichův Hradec a pátá Soběslav.

Ohodnoť článek

Foto FC Silon Táborsko

Štítky fotbal, sport, táborsko, dynamo, české budějovice, tábor, písek, fortuna národní liga, čfl, písek, divize

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Táborsko si doma zastřílelo, rezerva Dynama vyhrála nad Bohemians  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.