Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zábava po celý den. Fotbalový klub z Velešína slaví 80 let existence

Už příští sobotu uvidíte na fotbalovém hřišti ve Velešíně skvělou akci. K osmdesátiletému výročí založení klubu se zde odehraje zápas staré gardy týmu proti českým internacionálům. To však není vše, co během zábavného odpoledne budete moci zažít.

Akce startuje 13. června již v deset hodin dopoledne. Na hřišti si zahraje přípravka Velešína a předvede divákům, že klub se o nadějné hráče nemusí strachovat ani v dalších letech. O hodinu později si všichni návštěvníci budou moci na hřišti vyzkoušet novinku zvanou Bumperball, nebo-li fotbal v nafukovacích koulích. Stačí jen včas složit až čtyřčlenný tým, zbytek už za vás obstarají organizátoři (registrace na tupy@klucicomajkoule.cz) , navíc neplatíte vůbec nic.

Od 16 hodin přijde na řadu zlatý hřeb dne. Na zeleném pažitu si to rozdá stará garda velešínských fotbalistů proti českým internacionálům. A že se v jejich sestavě najdou pořádná jména. V předběžné nominaci jsou například Günter Bittengel, Marek Kincl, Vratislav Lokvenc, Jiří Němec nebo Petr Rada. Domácí tak budou mít proti sobě obtížného soupeře.

Nepůjde však o to, kdo vyhraje, ale aby se všichni zúčastnění dobře pobavili. K tomu dopomůže i následný program. Po střetnutí se naplno rozjede kulturní část, během které zahrají kapely A Sweetwater trick, Kyanid, Bags, Led Zeppelin southern revival a Fontanela. O zábavu se budou starat až do půlnoci, kdy se nad Velešínem rozzáří nádherný ohňostroj.

Akce k 80. výročí od založení klubu je na celý den a pro celou rodinu. Na místě bude několik stánků s občerstvením, promítací plátno, na kterém poběží dobové fotografie z historie klubu a chybět nebudou ani atrakce pro děti. Vaši nejmenší se proto vyřádí na skákacím hradě, vyzkouší si lukostřelbu a mnoho jiných věcí. Jedinou podmínkou je vstupné do areálu stadionu, pro dospělé vyjde na 150 korun. To je ale za množství nabízené zábavy opravdové minimum.

Více informací k plánované akci naleznete na facebookové události

Štítky Velešín, Led Zeppelin, Vratislav Lokvenc, Günter Bittengel, Marek Kincl, Jiří Němec, Petr Rada

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zábava po celý den. Fotbalový klub z Velešína slaví 80 let existence  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.