Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Fotbalová exhibice hokejistů má za cíl pomoci mladému klukovi zpátky na nohy

Už tuto sobotu se na fotbalovém E.ON stadionu v Roudném uskuteční další exhibiční utkání pro dobrou věc. Na zeleném pažitu se budou prohánět české hokejové hvězdy, aby pod vedením kapitánů Milana Gulaše a Martina Hanzala v charitativním střetnutí pomohli vybrat co nejvíce financí pro Pavla Hronka.

Asi se ptáte, kdo Pavel Hronek je. Jde o osmnáctiletého chlapce, kterého upoutala nemoc na invalidní vozík. Přitom šlo o normálního zdravého kluka, který vedl spořádaný život. Jednoho školního dne ale přišel zvrat a Pavel přestal chodit. Byla mu diagnostikována transverzální myelitida. Jedinou účinnou terapií je rehabilitační léčba na Slovensku. Tu ale pojišťovna neproplácí.

Zajímavého klání s dobročinným účelem se v rozhodcovském dresu ujme Iva Pazderková. A oba výběry budou složeny s vynikajících hráčů. Namátkou lze zmínit třeba Radima Vrbatu, Jiřího Novotného, Alexandra Saláka, Aleše Kotalíka, Jakuba Krejčíka, Michala Vondrku, Lukáše Zíba, Václava Nedorosta, Jana Kováře, Filipa Nováka, Jiřího Šimánka nebo Zdeňka Kutláka.

Celou akcí bude od 14 hodin provázet známý moderátor a komik Miloš Knor. Na návštěvníky také čeká bohatý doprovodný program, nudit se nebudou ani děti, které budou mít pod vedením animátorek pořád co dělat. Chybět nebudou ani jihočeské missky Jitka Nováčková a Nikol Švantnerová. Po skončení zápasu rovněž proběhne autogramiáda všech zúčastněných.

Vstupné je symbolické - pouhých 30 korun - a prvních 500 lidí obdrží vstupenky do slosování o dres Martina Hanzala, hokejku Alexandra Saláka, roční členství ve Fitness 14 nebo zapůjčení luxusního vozu na celý víkend. V rámci odpoledne se bude v Roudném i dražit, aby byl veškerý výtěžek pro Pavlovu rehabilitační léčbu co největší.

Podrobné informace naleznete na www.nanohoubeznohou.cz.

Štítky Martin Hanzal, E.ON, Roudný, fotbal, Milan Gulaš, Alexander Salák, Iva Pazderková, Slovensko, Radim Vrbata, Jiří Novotný

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalová exhibice hokejistů má za cíl pomoci mladému klukovi zpátky na nohy  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.