Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Dynamo vyztužilo obranu, přišel stoper Tomáš Hájovský

Českobudějovické Dynamo reagovalo na nepříliš povedený úvod soutěže a přivedlo do svého týmu zkušeného dvaatřicetiletého stopera Tomáše Hájovského.

Budějčtí fotbalisté v posledních třech utkáních desetkrát inkasovali a vedení na to reaguje příchodem exligového fotbalisty, který podepsal s týmem smlouvu do konce sezony s následnou opcí.

Hájovský má na svém kontě 118 prvoligových startů a velké zkušenosti má také s druhou nejvyšší soutěží, ve které si připsal kolem sta zápasů. V roce 2009 se stal hráčem Viktorie Plzeň. Ta oslavila v sezoně 2010/2011 mistrovský titul a podílel se na něm také Tomáš Hájovský. Poté odešel hostovat do Sokolova, kde působil už dříve. V červenci 2012 definitivně Plzeň opustil a zamířil do Příbrami.

V Příbrami si také připsal zatím poslední prvoligový start, když 13. září nastoupil právě proti Viktorii Plzeň. Teď má první možnost obléci barvy Dynama v pátečním utkání FNL proti Ústí nad Labem.

Vedení klubu rovněž svým hráčům udělilo pokutu ve výši nákladů na cestu a ubytování v Karviné, kam si černobílí přijeli pro výprask 0:5. Cesta byla v řádech desítek tisíc korun. Stoprocentní přístup totiž prý, podle slov vedení, není v úvodu sezony vidět od všech hráčů.

Autoři

Štítky SK Dynamo České Budějovice, Tomáš Hájovský, FC Viktoria Plzeň, 1. FK Příbram, FK Baník Sokolov, FK Ústí nad Labem, MFK Karviná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo vyztužilo obranu, přišel stoper Tomáš Hájovský  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.