Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Chyba není v trenérech, má jasno vedení Dynama

Prvoligoví fotbalisté Českých Budějovic prožívají velmi špatné období. Od začátku jarní části soutěžního ročníku v Gambrinus lize uhráli ze sedmi zápasů pouhé dva body a klesli na poslední místo tabulky. Došlo také k první změně v kádru - u týmu dnes skončila zimní posila Jaroslav Černý.

Především v posledních zápasech hráči prvního mužstva Dynama podávají velice špatné výkony, na které se snaží vedení klubu reagovat.

Tým během této sezony vedli již tři kouči a vedení klubu si je jisté, že chyba není v trenérech, ale právě v samotných hráčích. Po poslední porážce v Teplicích proběhly s jednotlivými fotbalisty osobní pohovory, během kterých byli důrazně upozorněni na to, co je v závěru sezony v sázce.

Páteční zápas s Jabloncem je poslední šancí, jak si mohou fotbalisté Dynama zachovat alespoň teoretickou šanci na záchranu. Právě během tohoto utkání budou mít doslova nůž na krku a vedení klubu si nepřipouští nic jiného než zisk tří bodů.

Pokud by se ani v tomto zápase přístup fotbalistů nezměnil, následovaly by pro hráče velice tvrdé sankce a pokračovaly by i změny v kádru.

Dnes také došlo k první změně v kádru. Záložník Jaroslav Černý byl vyřazen z kádru A týmu. „Jarda se bohužel od svého lednového příchodu na jih Čech nedokázal dostat do takové formy, aby mohl hrát a týmu v ligových bojích o záchranu pomoci,“ vysvětluje jeden z trenérů Martin Vozábal.

Tisková zpráva

Štítky fotbal, SK Dynamo České Budějovice, boj o záchranu, trenér, fotbalista, Jaroslav Černý, 1. česká fotbalová liga, FK Teplice, FK Baumit Jablonec, Martin Vozábal, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ondřej Razz

Konecne jim to doslo!Vedeni Dynama ma asi fakt dlouhy vedeni!!!

Úterý, 16. dubna 2013, 21:40Odpovědět

Chyba není v trenérech, má jasno vedení Dynama  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.