Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dynamo uhrálo na Bazalech cennou remízu

První zápas a hned první bod. Českobudějovičtí fotbalisté si po nevydařené přípravě odvážejí v rámci 17. kola Gambrinus ligy z Ostravy bodík za bezbrankovou remízu. Domácím ke vstřelení gólu nepomohl ani Milana Baroš, který do duelu naskočil na posledních 23 minut.

Úvodní minuty byly pochopitelně z obou stran dost opatrné a převážně se hrálo ve středu hřiště bez vážného ohrožení branek. Až po čtvrthodině měl Baník několik dobrých brankových příležitostí, brankář Daněk svůj tým ale podržel.

Ve 27. minutě se po velké chybě baníkovské obrany k míči dostal na hranici pokutového území Řezníček, ovšem budějcký forvard střílel mimo. V prvním poločase se tak diváci na Bazalech žádného gólu nedočkali.

Druhá půle poměrně dlouho nudila, až moment z 67. minuty zvedl fanoušky ze sedadel, to když vyběhl na trávník bývalý český reprezentant Milan Baroš. S jeho příchodem se ale obraz hry nějak výrazně nezměnil.

Deset minut před koncem se ve výborné brankové příležitosti objevil před Bártou Táborský, jeho povedenou střelu vyboxoval domácí brankář na rohový kop. S blížícím se koncem Ostrava soupeře sice přitlačila, gólovku si ale žádnou nevytvořila, a tak první jarní duel Dynama skončil dělbou bodů.

FC Baník Ostrava - SK Dynamo České Budějovice 0:0

ŽK: 1:3 (Kukec - Táborský, Hora, Novák). Rozhodčí: L. Kovařík - Vysloužil, T. Kovařík. Střely na bránu: 3:5. Sřely mimo: 7:6. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 7:15. Diváci: 8918.

Ostrava: Bárta - Zawada, Frydrych, Kaprálik, Starý - Stožický (67. Baroš), Hable, Lukeš (58. Fantiš), Droppa, Kukec - Kraut. Trenér Martin Pulpit.

Dynamo: Daněk - Novák, Lengyel, Machovec, Mkoyan - Klesa (78. Javorek), Hora, Rýdel, Benát - Táborský (90. Halama), Řezníček (86. Černý). Trenér Pavol Švantner.

Štítky Dynamo České Budějovice, FC Baník Ostrava, fotbal, Gambrinus liga, 17.kolo, HC Dynamo Pardubice, Bazaly, HC Vítkovice Ridera, Milan Baroš, 1. česká fotbalová liga, SK Dynamo České Budějovice, Martin Pulpit, Pavol Švantner

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo uhrálo na Bazalech cennou remízu  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.