Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Fotbal hvězd pomůže nemocným dětem

Onkohematologii dětského oddělení českobudějovické nemocnice opět přispěje svým výtěžkem tradiční charitativní exhibice s názvem Pomáháme fotbalem. Už sedmý ročník benefiční sportovní akce se letos uskuteční v neděli 15. června na fotbalovém hřišti v Roudném.

Patronem akce, při které se každý rok vyberou desítky tisíc ve prospěch dětské onkohematologie Nemocnice České Budějovice, je herec a režisér Jiří Mádl.

V předchozích letech se podařilo touto akcí získat a předat celkem 370 tisíc korun. I tentokrát bude výtěžek ze vstupného, příspěvky sponzorů a příjem z prodeje občerstvení předán dětskému oddělení nemocnice.

„Moc děkujeme ještě jednou všem, kteří přispěli, a samozřejmě i těm, kteří se chystají přispět letos,“ vzkazuje aktivním účastníkům, sponzorům a divákům primář Dětského oddělení Nemocnice České Budějovice Vladislav Smrčka. „Peněžní dary jsou shromažďovány na zakoupení potřebného přístroje k ozařování krevních konzerv, který bude hematoonkologicky nemocným dětem 24 hodin k dispozici.“

Nedělní odpoledne, jehož vrcholem bude od 14 hodin exhibiční fotbalové utkání Mádl teamu proti Realu Top Praha, představí v akci na trávníku zářivé hvězdy českého showbyznysu a sportovního nebe.

Letos by se měli zúčastnit kromě Jirky Mádla například Vojta Dyk, Dominik Hašek, Kuba Prachař, Emma Smetana, Ondra Brzobohatý, Jan Koller, Marek Ztracený, Martina Pártlová a mnozí další. Hned po závěrečném hvizdu je připravena autogramiáda přítomných osobností.

Tisková zpráva

Štítky Pomáháme dětem, fotbalová exhibice, Roudné, celebrity, VIP osobnosti, Nemocnice České Budějovice, Roudný, Jiří Mádl, Real TOP Praha, Jan Koller, Dominik Hašek, Vojtěch Dyk, Emma Smetana, Marek Ztracený, Martina Pártlová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbal hvězd pomůže nemocným dětem  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.