Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jednání nebudu komentovat, říká Řepka

Žhavé fotbalové téma na jihu Čech, ale určitě i v Praze mezi sparťanskými fanoušky. Oblékne obránce Tomáš Řepka dres českobudějovického Dynama nebo ne? Odpověď na sebe jistě nenechá dlouho čekat, alespoň částečně odkrýt zákulisní jednání se snažila Budějcká Drbna už nyní.

V telefonátu do Prahy chtěla přiblížit čtenářům postoj řízného zadáka, ten byl ale bohužel v žádosti o rozhovor neoblomný. „Nezlobte se, nebudu se k probíhajícímu jednání vyjadřovat,“ řekl Tomáš Řepka a snažil se svůj postoj vysvětlit: „Zatím není nic hotové, takže to nechci komentovat, abych to nezakřikl.“

Čtvrteční jednání se sportovním manažerem Romanem Rogozem ale nepopřel: „Pan Rogoz vám určitě nějaké podrobnosti řekl, tak já už nemusím,“ pousmál se do telefonu.

Přestože se Drbna snažila tohoto vynikajícího fotbalistu přesvědčit alespoň k několika odpovědím, zůstával hráč tvrdě na své pozici, jak je zvyklý z fotbalového trávníku: „Opravdu se nezlobte, ale jasně jsem dal najevo, že dokud nebudu mít něco hotového, nikomu žádná vyjádření dávat nebudu. Takže ani vám. Zavolejte, až to bude hotové, pak vám rád na otázky odpovím,“ uzavřel přislibem.

A Drbna tak určitě učiní a otázky si na Tomáše Řepku připraví. Ať do Dynama přijde či ne.

Štítky Tomáš Řepka, Drbna.cz, SK Dynamo České Budějovice, Praha, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jednání nebudu komentovat, říká Řepka  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.