Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jirka Mádl rozehraje Rodinné turnaje v Hluboké nad Vltavou

V úterý 8. května se mohou všichni návštěvníci E.ON Junior Cupu, který se hraje v Hluboké nad Vltavou, těšit na oblíbeného herce Jirku Mádla. Ten jako host turnaje bude nejen předávat ceny, ale rozehraje i Rodinné turnaje, které jsou součástí E.ON Rodinného fotbálku.

Jirka Mádl je sice podle svých slov hokejista, ale také fotbal miluje celým svým srdcem. Aby ne, když jeho tatínek a strýc pískali první ligu a oba bratři jsou rozhodčí. Jirka své fotbalové umění potvrdil už na E.ON Rodinném fotbálku v Praze, kde se hrálo o víkendu. Tam se svým „Mádl týmem“ v rodinném turnaji porazil v exhibici tým svého kamaráda.

Fotbalová zábava v Hluboké nad Vltavou přinese nejen Rodinné turnaje, ale také další regionální kolo E.ON Junior Cupu. V něm bude bojovat 12 týmů o postup do Velkého finále. Tentokrát se bude soupeřit na hřištích podle nového systému 5+1 na bezpečné kompozitní branky 5x2 metru. Vítězný tým se tak bude těšit z postupu do Velkého finále a také z nových dresů, míčů a dalších cen. Ceny od energetické společnosti E.ON jsou ale připravené i pro všechny další hráče a jejich trenéry.

Ani v Hluboké nebude chybět vyhlášení nejlepšího gólmana, střelce a hráče celého turnaje. Ocenění bude předávat právě herec Jiří Mádl a novinkou E.ON Junior Cupu je udělování bílé karty Fair Play pro nejférovějšího fotbalistu. Hlasovat mohou rozhodčí i samotní fanoušci. Na vylosovaného účastníka navíc čeká týden s elektromobilem Smart Ed.

Tisková zpráva

Štítky Hluboká nad Vltavou, E.ON, fotbal, Jiří Mádl, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jirka Mádl rozehraje Rodinné turnaje v Hluboké nad Vltavou  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.