Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Kotrbu mrzí laciná branka v duelu s Příbramí

Trenér Jihočechů Jiří Kotrba hodnotil další duel Dynama v přípravě. Po dobré první půli přišel v té druhé útlum, čehož si všimnul i budějovický kouč. Jeho svěřence čeká již ve středu další zápas, ve Voticích se střetnou s Duklou Praha.

„Z mého pohledu byla jednoznačně lepší první půle. V té druhé jsme přepustili soupeři iniciativu a ten po zásluze vyrovnal, přestože jsme trefili tyč a dvě břevna,“ hodnotí trenér Jihočechů duel s Příbramí. „Hlavně nám chyběla aktivita ve středu hřiště,“ pokračuje. Zkušený trenér je s uplynulým týdnem vcelku spokojen. „Vítězství na turnaji na Hluboké nás těší, remíza s Příbramí je malinko zbytečná. Dostali jsme takový laciný gól, kdy jsme si nepohlídali přetažený centr na zadní tyči,“ pokračuje Kotrba v hodnocení uplynulého týdne přípravy.

Co se týče hráčského kádru, tak v týmu Dynama se zatím žádná změna nekoná. „Tento kádr, který zde máme, připravujeme na ligu. Uvidíme, jestli se nám podaří dovést hostování a přestupy do zdárného konce,“ říká trenér Jihočechů ohledně podoby hráčského kádru. Vcelku jasno má Kotrba i o budoucnosti Filipa Rýdela. „Pokud se nám podaří doladit podrobnosti s Plzní, tak zde zůstane,“ nastiňuje detaily okolo defenzivního záložníka.

Ve Strakonicích nastoupila polovina týmu, ta druhá ještě dopoledne trénovala. „S Příbramí hrála první parta, ta druhá se představí ve středu ve Voticích s Duklou. Potřebovali bychom tým spíše sehrávat, ale bohužel nám tři ze čtyř záložníků vypadli,“ smutní Kotrba a má na mysli Hudsona, Sandra a Chirkina. „Hledáme vhodné řešení situace, kdyby tito hráči nebyli k dispozici,“ dodává.

Okolo ruského defenzivního záložníka Gregorie Chirkina není nic nového. „Zatím nemáme žádné nové zprávy, více bych k tomu nechtěl říkat,“ uzavírá Kotrba. Ve středu čeká Dynamo ve Voticích duel s nováčkem Gambrinus ligy Duklou Praha. Poté v neděli generálka na ligu s béčkem Jihlavy a pak už ostrý start ligy s pražskou Spartou.

Zdroj: dynamocb.cz
Foto: Jan Škrle

Kotrbu mrzí laciná branka v duelu s Příbramí

Pondělí, 18. července 2011, 11:18

trenér Jiří Kotrba - Roman Rogoz
trenér Davida Vavrušky  - František Kopáč

Štítky 1. FK Příbram, SK Dynamo České Budějovice, Jiří Kotrba, FK Dukla Praha, Votice, trenér, FC Viktoria Plzeň, AC Sparta Praha, 1. česká fotbalová liga, FC Vysočina Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kotrbu mrzí laciná branka v duelu s Příbramí  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.