Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Malše Roudné oslavilo postup do krajské soutěže

V sobotu se v restauraci Na vídrholci v areálu fotbalového klubu TJ Malše Roudné slavilo. A to nejenom vítězství áčka nad Chýnovem, ale zejména postup béčka z okresní soutěže do krajské.

Béčko zaznamenalo jeden z největších úspěchů Malšanů v tomto fotbalovém ročníku. Tým vedený trenérem Vopelkou  šlapal na jaře jak švýcarské hodinky a postup si zajistil již tři kola před koncem soutěže. Jak zdůraznil předseda klubu a zárověň hráč tohoto celku Libor Šolc, byl to hlavní cíl klubu. A to zejména proto, že dorosteneckou soutěž po tomto ročníku opouští velké množství dorostenců a ti, kteří se neprobojují do áčka budou mít tím pádem možnost hrát v kvalitnější soutěži, než je okresní přebor.

Trenér Vopelka po sezoně u týmu skončil a vrací se k trénování mládeže, konkrétně ke starším žákům, které povede společně s asistentem Kvasničkou.

Takže mu popřejme, aby se mu u žáků dařilo stejně úspěšně jako u mužů a mužům béčka budeme držet pěsti, aby se v krajské soutěži udrželi nejenom tu příští sezonu.

autor : Hawky, Budějcká Drbna

foto   : Jakub Matoušek

 

Štítky Roudné, TJ Malše Roudné, Chýnov, soutěž, okresní přebor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Malše Roudné oslavilo postup do krajské soutěže  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.