Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

McDonald´s Rodinná tribuna byla i letos velice oblíbená

Již od roku 2009 funguje na fotbalovém stadionu na Střeleckém ostrově McDonald’s Rodinná tribuna, která je určena především rodinám s malými dětmi. Pro nejmenší návštěvníky je otevřena při každém domácím ligovém zápase a její obliba se stále zvyšovala i v sezoně, kdy se Dynamu nedařilo.

McDonald´s Rodinná tribuna je pochopitelně určena především pro rodiny s dětmi. Celá tribuna je pomalována krásnými dětskými motivy a je tedy k nepřehlédnutí.

Při každém zápase je pro malé návštěvníky připravena celá řada pohybových aktivit, jako je střelba na branku, dovádění v nafukovacím hradě, skládání puzzle s fotbalovou tematikou a pískoviště. K dispozici jsou také ministolečky pro děti na malování a maminky s kočárky jistě také ocení možnost příjemného sezení u stolků a možnost občerstvení v podobě kávy a podobně.

„Každým rokem se snažíme samozřejmě vymýšlet na rodinné tribuně další doplňky, kterými bychom ještě více zvýšili její atraktivitu,“ říká obchodní a marketingový manažer Dynama Radim Šupka.

Spolupráci s Dynamem si pochvaluje i provozovatel restaurací McDonald´s na jihu Čech Michal Mládek. „Jsme rádi, že jsme se pro tento krok v roce 2009 rozhodli. Naším cílem je podporovat sport i rodinu a právě na rodinné tribuně na Střeleckém ostrově jsme mohli toto skloubit dohromady,“ říká Michal Mládek, který se spolu s klubem snaží pro malé návštěvníky pravidelně vymýšlet další zajímavé akce. Právě společnost McDonald´s se stará o občerstvení na rodinné tribuně.

Právě v letošní sezoně proběhla ve spolupráci Dynama, McDonaldu a ZOO v Hluboké nad Vltavou velká akce s názvem Den pro celou rodinu. Rodiny s dětmi mohly jít v neděli 26. května během dne do ZOO, poté na výhodný oběd do McDonaldu a den mohli zakončit na Rodinné tribuně na Střeleckém ostrově při zápase s Jihlavou.

„Pro tento den jsme měli na Rodinné tribuně pro malé fanoušky přichystáno více atrakcí než obvykle a náladu přišel zlepšit dokonce i klaun Ronald McDonald. Věříme, že minimálně jednu takovou podobnou akci zvládneme pro naše příznivce přichystat i v následující sezoně,“ dodává Radim Šupka.

Na rodinnou tribunu platí velice zvýhodněné vstupné. Jeden rodič s dvěma dětmi zaplatí za vstupenku na rodinnou tribunu pouhých 120 Kč, dva rodiče s dvěma dětmi pak zaplatí 200 Kč. Pro početnější rodiny s více dětmi se za každé další dítě zaplatí 50 Kč navíc.

„V příští sezoně budeme hrát pouze druhou ligu, a proto jsme se také rozhodli snížit cenu permanentní karty na rodinnou tribunu. Permanentka se dá v současné chvíli pořídit za 1125 korun,“ dodává Radim Šupka.

Tisková zpráva

Štítky McDonald’s Rodinná tribuna, Střelecký ostrov, fotbal, Dynamo České Budějovice, McDonald's, rodina, Michal Mládek, Ronald McDonald, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

McDonald´s Rodinná tribuna byla i letos velice oblíbená  |  Fotbal  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.