Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

David Servis nastřílel znovu devět branek a postupuje. Na soupeře si musí počkat

Hokejisté budějckého David Servisu vyhráli i druhý zápas čtvrtfinále Krajské ligy se Soběslaví 9:3. V semifinále se utkají s béčkem Tábora nebo Českým Krumlovem.

V součtu obou utkání vyhrál David Servis rozdílem třídy – 18:6. Není to žádné překvapení vzhledem k ambicím klubu. Pro Soběslav, která skončila po základní části na osmém místě, letošní sezona končí. Za českobudějovický tým se dvakrát trefil matador Šperger a Hanzal. Po gólu pak přidali Korbela, Dalibor Mikeš, Daniel Mikeš, Chaloupka a Zíka.

Kluci zahráli podle našich představ a v poklidu jsme odvetu zvládli. Čekali jsme horší zápas,“ zhodnotil druhé čtvrtfinále trenér David Servisu Jiří Fedur. „Všichni si zahráli s chutí a jsem i rád, že jsme si zastříleli na ledě soupeře.“

ČTĚTE TAKÉ:  Trenér Fedur i majitel David potvrzují, že cíl je postup do druhé ligy

Taktiku na semifinále ale trenéři Fedur se Suchánkem stanoví až budou vědět soupeře. V boji čtvrtého s pátým týmem po základní části, tedy Českého Krumlova a Humpolce, uspěl krumlovský Slavoj po výsledcích 6:0 a 3:1.

Jenže situaci zdramatizovalo béčko Tábora, které v derby zdolalo po boji Veselí nad Lužnicí (druhý tým po základní části). Rozhodující třetí zápas hostí Veselí ve středu. David Servis tedy narazí buď na Český Krumlov nebo Tábor B.

Další čtvrtfinálovou dvojici vytvořily týmy Milevska a Radomyšle. Milevsko, které bylo po základní části na třetím místě, postoupilo po výsledcích 6:4 a 7:3.

Štítky HC David Servis, hokej, Soběslav, čtvrtfinále, Český Krumlov, Milevsko, Veselí nad Lužnicí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

David Servis nastřílel znovu devět branek a postupuje. Na soupeře si musí počkat  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.