Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Budvar aréna zítra hostí atraktivní derby univerzit. Čeká se velká návštěva

Hokejová horečka propukla v Budějcích naplno a po zápase Motoru ve WSM lize se fanoušci těší i na druhý souboj budějckých vysokých škol. Zápas mezi Jihočeskou univerzitou a Vysokou školou technickou a ekonomickou začne zítra v 18:00.

V uplynulém roce dorazilo na zápas 2 500 lidí a Jihočeská univerzita vyhrála 6:3. Pro letošek jsme chtěli utkání posunout na další level, takže je připravena velká show. Moderovat jej bude Bára Tlučhořová a o show během utkání se bude starat Milan Džuba a Matyáš Palkovič. V provozu bude i multimediální kostka a jako speciální host dorazí Arnošt Petráček,“ řekl PR manažer akce Matěj Mayer.

Vstupné na zápas je 30 korun a diváci se mají na co těšit. Za oba týmy nastoupí několik zajímavých hráčů. VŠTE budou mimo jiné reprezentovat i bývalý hráč Motoru Ivo Kotaška či gólman Petr Spáčil. Představí se i několik hráčů druholigového David Servisu a Písku. Za VŠTE nastoupí také tahoun juniorky Motoru Jan Bárta.

Za nás budou hrát z juniorky Jan Radoš a Štěpán Kadilák. Věřím, že přijde tři až čtyři tisíce diváků a bude to pro ně show,“ dodal dále Mayer, který se představí v obraně Jihočeské univerzity. Kapitánem loňského vítěze budějckého derby je Richard Heřmánek, někdejší opora dorostu Českých Budějovic a současný trenér mládeže Motoru.

Štítky Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Budvar aréna, České Budějovice, vysoká škola, Bára Tlučhořová, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích, Arnošt Petráček, univerzita, Ivo Kotaška, návštěva, Jan Bárta, Džuba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Budvar aréna zítra hostí atraktivní derby univerzit. Čeká se velká návštěva  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.