Počasí dnes26 °C, zítra21 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Motor ještě zkusí zaútočit na první místo, v cestě mu stojí Kladno. Bez zraněného Jágra

Motor prohrál přímý souboj o první místo v Karlových Varech. Nyní, v posledních dvou kolech základní části, se ještě o první místo popere. Dnes, ve středu 21. února přijedou do Budvar arény kladenští Rytíři. Ti ale přijedou bez Jaromíra Jágra, nad jehož startem na jihu Čech dlouho visel otazník. Včera na Twitteru Kladno oznámilo, že se slavná 68 na jihu Čech nepředstaví. Utkání už je vyprodané, sledovat ho ale budete moct na textovém onlajnu nebo na placeném přenosu.

Že se na Motor chodí, je jasná věc, Budvar aréna je na každý zápas hokejové WSM téměř zaplněná. Ale poté, co se do sestavy Kladna vrátil Jaromír Jágr, byly vstupenky na duel Rytířů v Českých Budějovicích, které začíná dnes, ve středu 21. února, v 17:30, rozebrané během pár hodin.

Jenomže osobnost českého hokeje Jaromír Jágr při sobotním zápase proti Havířovu dostal tvrdý úder do hlavy, po kterém byl krátce v bezvědomí a má lehký otřes mozku. Jágr poté vynechal dva tréninky a do středečního zápasu WSM ligy proti budějovickému Motoru nenastoupí. Že se slavná 68 na jihu Čech nepředstaví, oznámilo včera Kladno na svém twitterovém účtu.

 

Autoři | Foto Bramberka Nová | Zdroj hcmotor.cz

Štítky WSM liga, Motor, hokej, Kladno, Jágr, Rytíři Kladno, Jaromír Jágr, Česko, Budvar aréna, HC Energie Karlovy Vary, Madeta Motor České Budějovice, HC AZ Havířov 2010

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor ještě zkusí zaútočit na první místo, v cestě mu stojí Kladno. Bez zraněného Jágra  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.