Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nové dresy Motoru nesou prvky od fanoušků. A budou decentně pruhované

Během předsezonní tiskové konference hokejistů ČEZ Motor České Budějovice představilo vedení klubu spolu s kapitánem Zdeňkem Kutlákem nový design dresů. Podíleli se na něm sami fanoušci. Klub bude hrát v modré a žluté variantě.

Fanoušci na odhalení finální podoby dresů hodně čekali, protože sami mohli klubu posílat své návrhy. „Kromě toho pak mohli i hlasovat z několika variant,“ uvedl marketingový ředitel klubu Tomáš Kučera s tím, že barva dresů pro sezonu 2018/2019 zůstává modrá a žlutá.

Část publika by uvítala změnu nebo přidání třetí varianty, a to v červené podobě. „Zaslané návrhy jsme pečlivě ve vedení probírali a fanouškům za ně děkujeme. Zatím ale nechceme ustupovat od barev, se kterými jsme začali v roce 2013. Věříme, že díky vzájemné spolupráci bude pro fanoušky lákavé si dres pořídit,“ upřesnil Kučera.

Nový dres má oproti loňské verzi několik úprav. „Když opomenu změnu výrobce, kterým letos bude společnost Kappa, tak hlavní rozdíl je v decentně pruhovaném designu modré i žluté varianty. Dres je tím celkově prolnutý, protože začíná horní červenou částí, následuje žlutý pruh a v další sekci pruhování pokračuje v odstínech modré,“ upřesnil novinky Kučera.

Replika dresu bude v prodeji od soboty ve fanshopu klubu vedle Budvar arény. „Nemohu mluvit za celý fanklub, ale osobně jsem s dresem spokojený. Samozřejmě by se mi líbilo méně reklam, ale chápu, že to musí být. Jsem hodně rád, že jsme mohli do podoby dresů zasáhnout. Až budu mít chvilku, koupím si ho do sbírky,“ uvedl předseda fanklubu Pavel Vágner s tím, že se těší i na retro dresy.

A i u nich budou moci fanoušci podle slov vedení klubu vybírat finální design. „Retro zápas samozřejmě znovu plánujeme, ale jaký to bude a kdy se odehraje, zatím ještě neřeknu. Vše se fanoušci dozvědí během sezony,“ dodal Kučera.

Autoři | Foto Marek Baloun, hcmotor.cz

Štítky hokej, představení, dres, Zdeněk Kutlák, fanoušci, výběr, hlasování, design, Madeta Motor České Budějovice, Tomáš Kučera, Kappa, Budvar aréna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nové dresy Motoru nesou prvky od fanoušků. A budou decentně pruhované  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.