Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hlavní partner Motoru zůstává. I letos klub podpoří energetická společnost ČEZ

Dlouholeté partnerství českobudějovického hokeje a společnosti ČEZ pokračuje. I v sezoně 2019–20 bude Motoru dodávat energii největší česká energetická společnost, a to se týká jak A týmu, tak i mládežnického hokeje.

„ČEZ byl u toho, když jsme hokej v Českých Budějovicích dávali opětovně dohromady a jsme moc rádi, že naše partnerství pokračuje i pro sezonu 20192020. Bereme společnost ČEZ jako jeden ze základních stavebních kamenů mezi našimi partnery," pravil spokojeně po podpisu smlouvy generální manažer ČEZ Motoru České Budějovice Stanislav Bednařík.

ČEZ přispěchal napomoci k záchraně českobudějovického hokeje v roce 2013 a od té doby se objevuje i v názvu českobudějovického klubu. „Rozhodující motivací pro obnovení smlouvy bylo naše krédo, že pomáháme tam, kde působíme. Do Českých Budějovic, respektive jižních Čech, kde provozujeme elektrárnu Temelín, zkrátka profesionální hokej patří. A my jsme hrdí na to, že jsme byli u jeho obnovy a věříme v návrat do extraligy," vysvětlil Bohdan Zronek, člen představenstva a ředitel divize jaderná energetika Skupiny ČEZ.

Díky prostředkům společnosti ČEZ funguje velmi dobře také mládežnická základna Motoru, která patří mezi Akademie Českého hokeje a její vysokou úroveň potvzují nejen úspěchy, jako loňský mistrovský titul staršího dorostu, ale zejména vysoký počet mladých hokejistů, z nichž ti nejlepší dostávají velký prostor i v A týmu Motoru.

Tisková zpráva

Štítky Motor, hokej, partnerství, ČEZ, Madeta Motor České Budějovice, energetická společnost, Jaderná elektrárna Temelín, Jihočeský kraj

Hlavní partner Motoru zůstává. I letos klub podpoří energetická společnost ČEZ  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.