Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Motor neudržel vedení a s Chomutovem prohrál

I o vánočních svátcích se hokejisté Motoru představili svým fanouškům, když ve 34. kole Chance ligy hostili Piráty Chomutov. Zápas se pro domácí vyvíjel příznivě, jenže Severočechům se ve druhé polovině zápasu podařil parádní obrat a nakonec si odvezli všechny tři body.

Už v první minutě přišly komplikace pro Motor. Ve 32. vteřině zápasu šli Jihočeši do tří a soupeř měl dlouho přesilovku pěti proti třem. Nevyužil jí a otevřít skóre mohli domácí. Vít Christov našel před brankou rozjetého Matouše Venkrbce, který pěkně umístil kotouč za Pavláta. Navýšit vedení mohl kapitán Pýcha, jenže trefil pouze břevno.

Ve druhé třetině zvýšila na 2:0 nová posila Albert Michnáč, pro kterého to byla vůbec první branka v českobudějovickém dresu. Jihočeši měli navrch, jenže přišla pěkná kombinace Pirátů a po přesné střele Filipa Suchého bylo sníženo. Za necelé dvě minuty už bylo srovnáno, kdy Američan Llewellyn pokořil Kloučka.

Ve třetí třetině byl aktivnější Motor, měl mnohem více střeleckých pokusů, ale nebylo mu to nic platné. Z druhé střely na branku ve třetí třetině se trefil Stloukal a dokonal tak obrat svého týmu. Následovaly ještě přesné trefy Hlavy a Llewellyna, takže z výhry se nakonec radovali Chomutovští.

ČEZ Motor České Budějovice vs Piráti Chomutov

Čtvrtek, 26. prosince 2019, 16:41

ČEZ Motor České Budějovice vs Piráti Chomutov
ČEZ Motor České Budějovice vs Piráti Chomutov

ČEZ Motor Č. Budějovice – Piráti Chomutov 2:5 (1:0, 1:2, 0:3)

Branky a nahrávky: 7. Venkrbec (Christov), 27. Michnáč (Gilbert, Karabáček) – 36. Suchý (Žovinec, Hlava), 38. Llewellyn (Tomica, J. Svoboda), 56. Stloukal, 59. Hlava (J. Sklenář, Suchý), 59. Llewellyn. Rozhodčí: Souček, Jechoutek – Flegl, Hnát. Vyloučení: 3:4. Využití: 0:0. Diváci: 6401. Střely na branku: 33:22. Zblokované střely: 16:5. Vhazování: 38/60 - 22/60.

Motor: Klouček – Vydarený, Suchánek, Babka, Allen, Plášil, Pýcha – Christov, Venkrbec, Holec – Karabáček, Gilbert, Michnáč – M. Novák, Prokeš, Šimánek – Beránek, J. Kloz, Endál.

Chomutov: Pavlát – Žovinec, Rýgl, R. Havel, Blaha, Štochl, Lang, Seemann – J. Sklenář, Suchý, Hlava – Rudovský, Pitule, Stloukal – Tomica, J. Svoboda, Llewellyn – Ma. Svoboda.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto

Štítky hokej, Motor, Chance liga, Chomutov, Piráti Chomutov, Madeta Motor České Budějovice, 1. česká hokejová liga, Filip Suchý, Vít Christov, Albert Michnáč, Vánoce, ČEZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Motor neudržel vedení a s Chomutovem prohrál  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.